Bruno Fernandes a fost desemnat cel mai bun jucător din Premier League în luna februarie după un start excelent de carieră la Manchester United. Clubul englez a plătit 55 de milioane de euro în finalul perioadei de transferuri din iarnă, iar portughezul le-a răsplătit încrederea.
Portughezul de 25 de ani a reușit 2 goluri în 5 partide și alte 3 assist-uri, perioadă în care United a obținut 3 victorii și 2 egaluri deși a întâlnit adversare dificile precum Wolves, Chelsea sau Man City.
De când eram copil a fost visul meu să joc pentru Manchester United și să fiu aici pe Old Trafford este cel mai mare vis al carierei mele. Când vii la un club nou mereu vrei să înscrii și primul gol este special. Nu contează cum reușești, golul e important. Sunt fericit de începutul meu, dar de acum încolo trebuie să ofer mai mult, să fiu mai bun
Premier League
Thomas Tuchel, gest absolut superb față de menajera sa, în perioada în care o antrena pe PSG
ACUM 12 ORE
Manchester United nu a fost lovită în mod direct de pandemia de coronavirus iar Bruno Fernandes și colegii săi se vor întoarce la antrenamente de marți. Totuși, clubul ia toate măsurile pentru baza de antrenament astfel încât să nu existe vreun risc pentru jucători.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Unde ar putea ajunge Pogba după ce își încheie contractul cu United! Anunțul lui Mino Raiola
ACUM 20 ORE
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53