Bruno Fernandes a fost desemnat cel mai bun jucător din Premier League în luna februarie după un start excelent de carieră la Manchester United. Clubul englez a plătit 55 de milioane de euro în finalul perioadei de transferuri din iarnă, iar portughezul le-a răsplătit încrederea.
Portughezul de 25 de ani a reușit 2 goluri în 5 partide și alte 3 assist-uri, perioadă în care United a obținut 3 victorii și 2 egaluri deși a întâlnit adversare dificile precum Wolves, Chelsea sau Man City.
De când eram copil a fost visul meu să joc pentru Manchester United și să fiu aici pe Old Trafford este cel mai mare vis al carierei mele. Când vii la un club nou mereu vrei să înscrii și primul gol este special. Nu contează cum reușești, golul e important. Sunt fericit de începutul meu, dar de acum încolo trebuie să ofer mai mult, să fiu mai bun
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
ACUM 11 ORE
Manchester United nu a fost lovită în mod direct de pandemia de coronavirus iar Bruno Fernandes și colegii săi se vor întoarce la antrenamente de marți. Totuși, clubul ia toate măsurile pentru baza de antrenament astfel încât să nu existe vreun risc pentru jucători.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 12 ORE
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
IERI LA 11:52