”În fotbal oamenii uită ce ai făcut bine după ce faci o greșeală. Poți să joci bine 34 de meciuri și ai un meci slab și toată lumea își va aminti de asta. Paul vine dintr-o perioadă proastă. Când a jucat, echipa și clubul nu erau într-o situație bună iar așteptările erau mari de la Paul pentru că el este un jucător de top iar Manchester United a plătit mult pentru el”, a declarat Fernandes pentru site-ul oficial al diavolilor.
”E normal într-o asemenea situație să nu joci ca un superstar pentru că toat lumea se așteaptă de la Paul să fie Ronaldo sau Messi. Toată lumea se așteaptă de la el să fie atât de bun pentru că el are calitățile necesare pentru a fi. Dar noi avem încredere în Paul, întreaga echipă”, a completat el.
”A început antrenamentele cu echipa în săptămâna de dinaintea suspendării campionatului așa că atunci când va reveni va juca cu siguranță. Cred că are multe de oferit, are multă calitate și cu energia pozitivă de la club, toată lumea va avea mai multă răbdare cu Paul”, consideră Fernandes.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Bruno Fernandes, adus în această vară de la Sporting Lisabona, a devenit rapid unul dintre liderii vestiarului.
"În afară de pase şi de viziunea din joc, un lucru au observat imediat coechipierii la Bruno Fernandes: vocea lui în vestiar şi pe teren. Imediat, portughezul a devenit foarte vocal la antrenamente, arătând foarte multă personalitate. În general, jucătorii noi sunt foarte timizi la un club precum United, iar o atitudine ca a lui Bruno e foarte rară. Odată cu venirea lui în vestiar, United nu a câştigat doar din punct de vedere al încrederii, al personalităţii, ci şi al atmosferei. Bruno e vocal, dar e un jucător de grup, care ştie mereu cum să facă glume, cum să se facă plăcut. Antrenamentele lui United au devenit, în acest context, mult mai plăcute, mult mai destinse", notează The Independent.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52