Transferat de la Sporting Lisabona în iarnă pentru 68 de milioane de lire, Bruno Fernandes s-a impus rapid în echipa lui Ole Gunnar Solskjaer și a fost unul dintre motivele pentru care United a adunat multe rezultate pozitive înainte ca sezonul să fie suspendat.
Fernandes a marcat 2 goluri și a dat 3 assist-uri în 5 partide iar Man United a urcat pe poziția a 5-a în clasament. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe site-ul celor de la United, Bruno Fernandes a vorbit despre unul dintre idolii săi.

Se inspiră de la Iniesta

Premier League
Guardiola îşi vede visul împlinit: ia gratis "mijlocaşul perfect", pe care îl voia de la Barcelona
ACUM O ORĂ
Bruno Fernandes a explicat cum încearcă să se inspire de la legenda celor de la FC Barcelona, Andres Iniesta.
Jucătorul care mi-a plăcut și pe care îl urmăream era Iniesta, pentru că el e un mix între un număr 8 și un număr 10. Este ceva ce eu aș putea să fac mai bine, să joc în acea zonă de teren.
Cred că Iniesta era unul dintre cei mai buni din lume. Pentru mine e incredibil că și-a încheiat cariera fără să câștige Balonul de Aur. Cu tot ce a realizat, este dificil pentru mine să înțeleg acest lucru
Iniesta a terminat pe poziția a 2-a în clasamentul Balonului de Aur în 2010, fiind depășit de Leo Messi, în timp ce în 2012 a terminat pe locul 3, sub același Messi, dar și sub Cristiano Ronaldo.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Balonul de Aur 2021: Messi, marele favorit să câştige azi trofeul, pentru a 7-a oară
ACUM 4 ORE
Ligue 1
Fanii Realului vor fi furioși! Sergio Ramos îl susține pe Messi în cursa pentru Balonul de Aur 2021
ACUM 15 ORE