La pauza duelului de pe Old Trafford, la scorul de 4-1 pentru Spurs, Solskjaer a decis să-l înlocuiască pe mijlocașul portughez cu Fred, având în vedere că soarta meciului era deja stabilită. Cu un om în minus, "diavolii roșii" aveau moralul la pământ, iar până la final au mai încasat 2 goluri.
La finalul partidei, în presa din Anglia s-a vorbit despre un conflict între Bruno Fernandes și Solskjaer, cauzat de decizia norvegianului de a-l schimba la pauză. Starul portughez a declarat că nu este prima oară când aude astfel de zvonuri false. Un caz similar a avut loc în vară, când în presa britanică s-a scris despre o ceartă cu Lindelof, fundașul lui United.
La finalul meciului câștigat de Portugalia în fața Suediei, scor 3-0, în Liga Națiunilor, Bruno Fernandes a reacționat dur, spunând că în presă au tot apărut informații false care au rolul de a destabiliza vestiarul lui Manchester United.
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
ACUM 21 ORE

Bruno Fernandes: "Nu-mi folosiți numele ca să creați haos!"

"Au existat multe speculații pe marginea acestui subiect. Prima oară s-a scris despre o ceartă cu coechipierii, apoi despre un conflict cu un singur coleg (n.r. - Victor Lindelof), pentru ca în cele din urmă să apară zvonul unei dispute cu Solskjaer. Cred că astfel de informații au rolul de a destabiliza grupul. Aceste zvonuri nu sunt deloc adevărate.
Am fost înlocuit la pauză ca urmare a unei decizii tactice. Managerul mi-a spus că meciul este ca și pierdut și că ne așteaptă multe alte dueluri în următoarea perioadă. Am înțeles asta. Nu am fost mulțumit, dar nu am avut vreo reacție care să afecteze echipa. Nu folosiți numele meu, al coechipierilor sau al managerului pentru a crea haos la Manchester United! Atmosfera este bună, iar noi suntem pregătiți să oferim un răspuns în meciul următor (n.r. - cu Newcastle United).", a spus Bruno Fernandes, pentru cotidianul Sport.
Manchester United va evolua pe terenul lui Newcastle, în etapa a 5-a din Premier League, sâmbătă (ora 22:00), în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
IERI LA 07:04
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
IERI LA 21:00