Manchester United a câștigat al doilea meci al sezonului împotriva lui Newcastle United în ciuda începutului greu de partidă, marcat de un autogol al lui Luke Shaw. Echipa lui Solskjaer a răspuns însă rapid iar Harry Maguire a adus golul egalării la mijlocul primei reprize pentru ca în final Aaron Wan-Bissaka să fie în centrul atenție printr-un gol superb.
Apărarea lui Newcastle a cedat pre final iar Bruno Fernandes s-a revanșat pentru penalty-ul ratat mai devreme în a doua repriză. Golul lui Marcus Rashford a închis tabela în ultimele minute iar United a învins cu 4-1 pe St. James Park.

Bruno Fernandes, despre golul magnific al lui Aaron Wan-Bissaka

Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
După meci, Fernandes a declarat că jucătorii lui United nu știau că Wan-Bissaka poate șuta așa de bine.
”Am fost atât de fericiți pentru că nu știam că poate șuta așa! Ne venea greu să credem că poate marcat pentru că nu-l vedem niciodată să tragă la poartă. Vorbeam în vestiar și toți îl întrebam ce s-a întâmplat pentru că eram convinși că o să centreze”, a afirmat Bruno.
”Dar sunt foarte fericit pentru el, a meritat acest gol și întotdeauna vrem asta de la el. I-am transmis să fie mai pozitiv, mai activ în careul advers, să încerce să se îmbunătățească pentru că are calități importante”, a precizat portughezul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11