Manchester United a câștigat al doilea meci al sezonului împotriva lui Newcastle United în ciuda începutului greu de partidă, marcat de un autogol al lui Luke Shaw. Echipa lui Solskjaer a răspuns însă rapid iar Harry Maguire a adus golul egalării la mijlocul primei reprize pentru ca în final Aaron Wan-Bissaka să fie în centrul atenție printr-un gol superb.
Apărarea lui Newcastle a cedat pre final iar Bruno Fernandes s-a revanșat pentru penalty-ul ratat mai devreme în a doua repriză. Golul lui Marcus Rashford a închis tabela în ultimele minute iar United a învins cu 4-1 pe St. James Park.

Bruno Fernandes, despre golul magnific al lui Aaron Wan-Bissaka

Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
ACUM O ZI
După meci, Fernandes a declarat că jucătorii lui United nu știau că Wan-Bissaka poate șuta așa de bine.
”Am fost atât de fericiți pentru că nu știam că poate șuta așa! Ne venea greu să credem că poate marcat pentru că nu-l vedem niciodată să tragă la poartă. Vorbeam în vestiar și toți îl întrebam ce s-a întâmplat pentru că eram convinși că o să centreze”, a afirmat Bruno.
”Dar sunt foarte fericit pentru el, a meritat acest gol și întotdeauna vrem asta de la el. I-am transmis să fie mai pozitiv, mai activ în careul advers, să încerce să se îmbunătățească pentru că are calități importante”, a precizat portughezul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
IERI LA 11:08
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21