Majoritatea jucătorilor din Premier League se întorc la antrenamente într-o formă mai slabă față de acum erau la momentul opririi campionatului. În ultimele două luni, jucătorii din Premier League au fost izolați în propriile case, nevoiți să se mențină în formă prin exerciții individuale.
Conform Manchester Evening News, Bruno Fernandes, însă, a revenit chiar într-o formă mai bună: viteza s-a îmbunătățit în perioada carantinei. Deși nu este un jucător renumit pentru viteza sa, portughezul s-a aflat printre cei mai rapizi fotbaliști din lotul lui United la revenirea la antrenamente, având o viteză maximă de 34 km/h, după analizele făcute pe sprinturi de 5,5 metri, în perioada petrecuă acasă.
United a monitorizat situația fiecărui jucător în perioada petrecută acasă printr-un sistem numit STATSport, acesta fiind folosit și de alte 10 cluburi din Premier League.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Harry Maguire: ”M-am simțit în siguranță la antrenamente”

Căpitanul lui Manchester United, Harry Maguire, a declarat că s-a simțit ”în siguranță” la antrenamentele din această săptămână.
”Da, au fost câteva luni ciudate, dar clubul a urmat un protocol. Pare să fie un mediu sigur. A fost prima noastră zi înapoi azi, dar totul pare extrem de sigur și toată lumea respectă regulile și sper să continue așa, sunt sigur că nu vom avea probleme astfel”, a afirmat Maguire.
”Sunt mult mai puține persoane la antrenamente când mergem. Astăzi am fost într-un grup de patru persoane, am lucrat cu un singur antrenor”, a completat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52