Fotbal
Premier League

Bruno i-a lăsat muți pe cei de la United la revenirea la antrenamente! Ce au descoperit la analize

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Bruno Fernandes

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
21/05/2020 la 09:34

Bruno Fernandes nu s-a putut antrena la baza de la Carrington în ultimele luni, însă portughezul s-a menținut în formă.

Majoritatea jucătorilor din Premier League se întorc la antrenamente într-o formă mai slabă față de acum erau la momentul opririi campionatului. În ultimele două luni, jucătorii din Premier League au fost izolați în propriile case, nevoiți să se mențină în formă prin exerciții individuale.

Conform Manchester Evening News, Bruno Fernandes, însă, a revenit chiar într-o formă mai bună: viteza s-a îmbunătățit în perioada carantinei. Deși nu este un jucător renumit pentru viteza sa, portughezul s-a aflat printre cei mai rapizi fotbaliști din lotul lui United la revenirea la antrenamente, având o viteză maximă de 34 km/h, după analizele făcute pe sprinturi de 5,5 metri, în perioada petrecuă acasă.

Premier League

David Luiz pleacă de la Arsenal după doar un an

ACUM 2 ORE

United a monitorizat situația fiecărui jucător în perioada petrecută acasă printr-un sistem numit STATSport, acesta fiind folosit și de alte 10 cluburi din Premier League.

Harry Maguire: ”M-am simțit în siguranță la antrenamente”

Căpitanul lui Manchester United, Harry Maguire, a declarat că s-a simțit ”în siguranță” la antrenamentele din această săptămână.

”Da, au fost câteva luni ciudate, dar clubul a urmat un protocol. Pare să fie un mediu sigur. A fost prima noastră zi înapoi azi, dar totul pare extrem de sigur și toată lumea respectă regulile și sper să continue așa, sunt sigur că nu vom avea probleme astfel”, a afirmat Maguire.

”Sunt mult mai puține persoane la antrenamente când mergem. Astăzi am fost într-un grup de patru persoane, am lucrat cu un singur antrenor”, a completat el.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

Breaking news. Cluburile din Premier League au votat pentru antrenamente cu contact

ACUM 4 ORE
Premier League

Carragher s-a comparat cu Jordan: "Și eu trăiam intens! Am fost aproape să-mi lovesc un coleg"

ACUM 5 ORE
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier League
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Prima reacție a lui Gerrard după transferul definitiv al lui Ianis Hagi

PESTE 34 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Florin Motroc

00:30:56

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe