Jurnaliștii de la The Sun susțin că suma oferită de conducerea "diavolilor roșii" pentru cele două perioade de transferuri din 2020 ar putea ajunge la 480 milioane de euro, în cazul unui transfer al mijlocașului Paul Pogba, dorit intens de Real Madrid.
Solskjaer a investit deja 180 milioane de euro pe aducerea lui Harry Maguire, Wan-Bissaka și Daniel James, la începutul sezonului. Cu toate acestea, Manchester a avut un debut de campionat modest în Premier League, iar după 16 etape ocupă abia locul 6. În același timp, Solskjaer s-a preocupat de promovarea unor jucători din academie la prima echipă a lui United. Mason Greenwood și Brandon Williams sunt cei doi jucători tineri pe care tehnicianul norvegian a început să-i foloseasă din ce în ce mai des în primul 11.

Solskjaer: "Unul sau doi jucători vor veni sigur"

Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
20/01/2022 LA 10:34
Pe lista de transferuri a clubului de pe Old Trafford se mai numără Koulibaly și Bruno Fernandes. Presa din Anglia consideră că aducerea fundașului lui Napoli lângă uriașul Maguire ar securiza apărarea lui Ole, atât de încercată în ultima vreme.
"Avem nevoie să ne întărim în unele zone, asta e clar. Ori în această iarnă, ori în vară, vom aduce unul sau doi jucători care vor trage echipa după ei. ", a răspuns Solskjaer, întrebat de situația transferurilor.
https://i.eurosport.com/2019/12/15/2736913.jpg

Pogba, înapoi la antrenamente

Între timp, Pogba a revenit la antrenamente și, în cel mai bun caz, va reveni pe teren de Boxing Day, contra contra celor de la Newcastle. Pentru Manchester United urmează duelul cu Everton, astăzi (ora 16:00), în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40