”Am vorbit cu Callum și e minunat că și-a revenit complet. Am vorbit cu el pe toată durata primei săptămâni după ce s-a îmbolnăvit și a fost o perioadă ciudată. Din fericire nu a suferit prea mult și suntem fericiți că a trecut peste asta. Acum trebuie să fim precauți și cu restul lotului, ceea ce am și făcut de când el a fost depistat pozitiv”, a afirmat Lampard.
”Este o perioadă dificilă și ciudată pentru toată lumea și nu indiferent de cât iubim fotbalul și Chelsea, câteodată altele sunt prioritățile. Aceasta este una din acele situații iar mesajul pentru jucători în această perioadă a fost să-și pună familia pe primul loc. Să îi protejeze”, a continuat el.
Callum Hudson-Oodi, internațional englez de 19 ani, a fost primul jucător din Premier League care s-a infectat pe 13 martie.
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11