Deși Son a fost scutit de a face cu totul armata după ce a câștigat aur la Jocurile Asiatice în 2018, el trebuie să facă patru săptămâni de antrenamente militare. Va începe luna aceasta, profitând de pauza din fotbalul englez cauzată de pandemia de coronavirus.
Sud-coreeanul va presta servicile la baza navală din insula Jeju unde este localizat vulcanul Hallasan. Conform site-ului sud-coreean Naver, Son va trebui să se radă în cap. Părul este ținut în pungi sigilate pentru a fi trimis familiei în caz că soldatul moare.
În ceea ce privește antrenamentele, exercițiile vor fi unele extrem de intense și vor include lupte corp la corp, mânuirea armelor, târâtul sub sârmă ghimpată precum și marșuri de până la 30 de km în care Son va fi nevoit să care greutăți de 40 de kg, conform surselor Reuters.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Situația nu este una ideală pentru Son, care se recuperează de la o accidentare la umăr pentru care a fost nevoie de operație și din cauza căreia el a ratat deja mai multe meciuri înainte ca Premier League să fie suspendat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38