Deși Son a fost scutit de a face cu totul armata după ce a câștigat aur la Jocurile Asiatice în 2018, el trebuie să facă patru săptămâni de antrenamente militare. Va începe luna aceasta, profitând de pauza din fotbalul englez cauzată de pandemia de coronavirus.
Sud-coreeanul va presta servicile la baza navală din insula Jeju unde este localizat vulcanul Hallasan. Conform site-ului sud-coreean Naver, Son va trebui să se radă în cap. Părul este ținut în pungi sigilate pentru a fi trimis familiei în caz că soldatul moare.
În ceea ce privește antrenamentele, exercițiile vor fi unele extrem de intense și vor include lupte corp la corp, mânuirea armelor, târâtul sub sârmă ghimpată precum și marșuri de până la 30 de km în care Son va fi nevoit să care greutăți de 40 de kg, conform surselor Reuters.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
Situația nu este una ideală pentru Son, care se recuperează de la o accidentare la umăr pentru care a fost nevoie de operație și din cauza căreia el a ratat deja mai multe meciuri înainte ca Premier League să fie suspendat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
27/05/2022 LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38