Markus Babbel a evoluat la Liverpool în perioada 2000-2004, fiind de asemenea împrumutat la Blackburn pe timpul petrecut la actualul lider din Premier League. Fostul fotbalist german a mărturisit de curând că Anglia reprezintă un real pericol pentru jucătorii singuri.
Unul dintre liderii fotbalului german în anii 1990, Babbel a explicat cum a trăit el perioada în care a evoluat în fotbalul englez, unde nu a reușit performanțele de dinainte și unde a fost diagnosticat cu sindromul Guillain-Barre, cea mai comună și severă formă de polineuropatie acută demielinizantă. Mai exact, un sindrom care se caracterizează prin slăbiciune musculară progresivă şi pierderea sau diminuarea reflexelor tendinoase.

Markus Babbel, despre perioada petrecută la Liverpool

Campionatul European UEFA
"E o glumă! Cum să coste atât?!" Un fotbalist din naționala Germaniei, făcut praf după grupele Euro
25/06/2021 LA 10:38
"Pentru un bărbat singur, Liverpool și Anglia, în general, sunt locuri ideale în care vrei să fii, dar ca fotbalist... eram mereu beat și fumat. Eram nevoit să mă recuperez dintr-o accidentare și am avut nevoie de disciplină, dar doi ani am avut un stil de viață foarte dezordonat. De aceea a trebuit să plec, aveam nevoie de disciplină. Ca să redevin un jucător de fotbal 100% era inevitabil să schimb aerul. În Anglia este destul de ușor să te regăsești făcând lucruri stupide", a spus Babbel, care antrenează acum echipa Western Sydney Warriors, echipă din prima ligă din Australia.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 7 ORE
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11