Decizia a fost confirmată de ministrul de stat Michael Gove, cel care a declarat pentru BBC: ”Vrem ca în timp să permietm oamenilor să se întoarcă pe stadioane însă acum trebuie să fim precauți și cred că o deschidere în masă în acest moment nu ar fi potrivită”.
Astfel, cluburile de fotbal trebuie să se pregătească pentru impactul financiar cauzat de meciurile disputate cu porțile închise. Multe cluburi se tem că ar putea avea soarta lui Macclesfield Town, club care a fost desființat săptămâna trecută având datorii de peste 500.000 de lire sterline. Cluburile din Premier League nu vor fi afectate atât de puternic financiar, însă de la Championship în jos situația nu este deloc una plăcută. Multe cluburi mai jos de Football League depind de veniturile din bilete pentru a supraviețui.
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM O ORĂ

Apelul organizațiilor sportive pentru guvernul britanic

Prim-ministrul britanic Boris Johnson este din ce în ce mai presat pentru a evita o criză financiară în sport iar recent liderii a peste 100 de organizații sporitve, printre care și Premier League și federația engleză, i-au trimis o scrisoare în care îl avertizează de riscul ”unei generații pierdute”.
În scrisoare se face apel la guvern să pregătească ”un pachet de susținere semnificativ” pentru sport prin investiții, scutiri de taxe și reforme privind regulamentele pentru a ajuta cluburile să supraviețuiască.
Premier League a scris guvernului mai devreme luna aceasta pentru a avertiza că fotbalul va pierde în jur de 100 de milioane de lire pe lună câtă vreme meciurile se joacă cu porțile închise.
Partidele din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM 4 ORE
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
ACUM 6 ORE