Videoconferința de joi la care au fost reprezentanți ai tuturor cluburilor din Premier League a subliniat dorința comună ca actualul sezon să fie dus la bun sfârșit, indiferent cât va dura acest lucru. Deși suspendarea campionatului a fost extinsă până pe 30 aprilie, planul din acest moment este ca sezonul să fie reluat abia pe 1 iunie!
Telegraph scrie că Premier League pune la cale calendarul plecând de la premisa că vor putea să se dispute partidele începând cu 1 iunie, oferindu-le astfel și cluburilor câteva săptămâni înainte pentru a reveni la antrenamente iar jucătorii să fie într-o condiție fizică optimă.
Astfel, restul sezonului ar urma să se întindă pe 6 săptămâni iar stagiunea următoare ar începe după alte 4 săptămâni, pe 8 august. Astfel, s-ar evita o catastrofă financiară, fiecare club urmând să piardă 37.5 milioane de lire dacă actualul sezon nu este încheiat!
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55

Sezonul va fi dus până la capăt

UEFA a decis marți să amâne Euro, aceasta reprezentând cea mai bună veste în perspectiva încheierii sezonului de Premier League. Jurnaliștii englezi scriu că partidele se vor disputa cu porțile închise, această variantă fiind deja acceptată ca fiind o certitudine de către cluburi. Deși cluburile vor pierde sume importante din acest motiv, acestea sunt incomparabil mai mici decât cele din drepturile TV.
Reînceperea sezonului abia pe 1 iunie aduce în discuție situația contractuală a 69 de jucători din Premier League cărora le expiră actualele înțelegeri la finalul lunii iunie. Însă, mai scrie Telegraph, această situație nu este considerată ca fiind imposibil de rezolvat deoarece există promisiunea din partea FIFA că va interveni în acest cazuri. Cel mai probabil, contractele vor fi prelungite cu câteva săptămâni, până la încheierea stagiunii.
Deși s-a discutat înainte de ședința de joi varianta ca sezonul să fie declarat nul sau ca actualele poziții să fie considerate finale, aceste variante nu au nicio șansă să devină realitate - cluburile afectate în aceste scenarii precum Leeds și West Brom, echipe care nu ar mai promova în varianta 1, sau Norwich, Aston Villa și Bournemouth, care ar retrograda în varianta 2, și-au dezvăluit intențiile clare de a intenta proces Premier League dacă s-ar ajunge într-o asemenea situație.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
IERI LA 09:31
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29