Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Când va câștiga titlul Liverpool? Asta e singura întrebare rămasă pentru fanii de pe Anfield

Ion Alexandru

Actualizat 20/01/2020 la 08:42 GMT+2

"O să câștigăm titlul!" au cântat pe zeci de mii de voci fanii după succesul cu rivala de o viață Manchester United, iar Klopp s-a simțit minunat. Așteptarea a luat sfârșit, iar după 30 de ani fanii lui Liverpool se pregătesc de cea mai mare sărbătoare din istorie.

FC Liverpool - Klub-WM

Credit imagine: Getty Images

2-0 cu Manchester United și Klopp a fost în centrul petrecerii de pe Anfield, atunci când fanii au cântat din tot sufletul "We're going to win the league". Da, Liverpool va câștiga titlul și acum rămâne o singura necunoscută. Când?
Liverpool

Ce trebuie să se întâmple ca Liverpool să devină matematic campioană pe Goodisson Park?

Într-un răspuns simplist, Liverpool trebuie să continue seria succeselor, iar Manchester City să fie în aceeași formă. Liverpool are o proporție impresionantă de puncte pe meci, 2.9, în timp ce campionii en titre de la Manchester City s-a oprit la 2.08. Dacă vor merge în același ritm, pe 14 martie la meciul de pe Goodisson Park diferența de puncte ar fi între 23 și 25 de puncte, cu 24 de puncte încă în joc.
O sărbătoare a titlului pe stadionul vecin ar fi cu atât mai dulce, cu cât în sezonul trecut șansele la titlu ale băieților lui Jurgen Klopp s-au năruit după 0-0 la Everton.
Trent Alexander-Arnold - FC Liverpool

Ce trebuie să se întâmple ca Liverpool să devină matematic campioană pe Etihad?

Dacă ambele echipe câștigă toate meciurile de acum încolo, titlul se poate decide pe Etihad, în meciul care este programat pe 4 aprilie.
Liverpool, care are acum un meci mai puțin decât City, ar putea ajunge la 91 de puncte, în timp ce rivala din ultimele sezoane ar fi la 72. Sunt 19 puncte distanță, cu 18 puncte rămase în joc.
Virgil van Dijk

Cât de repede ar putea să câștige titlul Liverpool?

În teorie, Liverpool ar putea fi campioană chiar pe 29 februarie! Este an bisect, așa că Liverpool ar fi prima echipă din istorie care ridică trofeul Premier League pe această dată. Ar fi etapa a 28-a, la Londra contar lui Watford. Pentru a se întâmpla atât de devreme trebuie ca Manchester City și Leicester să piardă toate meciurile, iar Mane, Salah și Van Dijk să câștige toate punctele.
Orice s-ar întâmpla, Liverpool are nevoie de 10 victorii din ultimele 16 etape pentru a fi sigură că se impune pentru prima dată în istoria Premier League.
Mo Salah, Liverpool

Care este echipa care a câștigat cel mai devreme titlul?

Dacă ar putea să câștige titlul pe Goodison Park, Liverpool ar mai stabili un record și asta chiar în dauna lui Manchester United, rivala sa istorică.
Manchester United este echipa care a câștigat cel ami devreme titlul in campioană. În 2001, echipa antrenată de Sir Alex Ferguson s-a impus pe 14 aprilie.
Liverpool are un nou meci dificil în următoarea etapă. Băieții lui Jurgen Klopp merg joi pe Molineux pentru un meci cu Wolverhampton Wanderers, o echipă care a demonstrat că este în formă în ultimele luni și care se luptă pentru ultimul loc de Champions League.
Premier League w24
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo