articol de Romeo Ene
Harry Kane a marcat ambele goluri pentru englezi, însă acesta a provocat o sperietură pentru Spurs în momentul în care a ieşit de pe teren în minutul 84, acuzând o accidentare.

MOURINHO, CONVINS CĂ SE VA PUTEA BAZA PE KANE LA MECIUL CU ARSENAL

Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
27/11/2022 LA 08:44
Mourinho este de părere că atacantul va putea evolua în următorul meci din campionat, în deplasare cu Arsenal. Kane a suferit o problemă la genunchi în finalul partidei din Europa League, însă Mourinho a insistat că accidentarea nu reprezintă ''nimic grav'' în perspectiva derby-ului din nordul Londrei de duminică (18:30, Eurosport 1).
Hugo Lloris, portarul lui Spurs, a avut cuvinte de laudă la adresa atacantului Angliei, insistând asupra faptului că inspiră foarte mult echipa în ceea ce a reprezentat un sezon plin de urcuşuri şi coborâşuri. ''Kane face totul. El îşi îndeplineşte foarte bine rolul de atacant, marchează foarte multe goluri, lucrează în echipă pentru a crea spaţii şi pentru a lega jocul. De asemenea, el îndeplineşte şi o muncă suplimentară, în sensul în care coboară să sprijine apărarea, lucru pe care nu mulţi atacanţi îl fac.''
''Ne ajută foarte mult. Are un număr incredibil de goluri din acţiuni sau cornere, nu am putea fi mai fericiţi de atât. Despre problema la genunchi, nu cred că este nimic grav. Duminică avem un meci foarte important, iar această problemă nu îl va putea opri să evolueze. Nu am senzaţia că este vreo accidentare gravă.'', a declarat Mourinho pentru BT Sport.

''URMEAZĂ O PERIOADĂ IMPORTANTĂ''

''Kane se bucură de fotbalul pe care îl practică. După cum puteţi vedea, el atrage balonul. Lamela a reuşit să-i ofere o pasă extraordinară la primul gol al meciului cu Dinamo Zagreb, iar Harry a fost omul potrivit la locul potrivit pentru a marca. Al doilea gol marcat de el ne-a uşurat munca înainte de retur”, a afirmat Lloris.
''În acest sezon am alternat momentele bune cu momentele slabe, dar urmează o perioadă importantă şi trebuie ca toţi jucătorii să dea totul pentru a ajuta echipa. Dacă vom avea un joc colectiv bun, vom profita de talentul pe care îl avem pentru a face diferenţa.'', a declarat Lloris pentru BT Sport.
Duminică, (18:30, Eurosport 1), Arsenal şi Tottenham se vor întâlni în derby-ul din nordul Londrei. Arsenal se află pe 10, în timp ce Tottenham se poziţionează pe 7, la 5 puncte de locurile de Champions League. Arsenal este la 7 puncte de rivala de duminică. Ambele echipe s-au impus în turul optimilor Europa League, astfel ele vor avea un moral bun pentru acest meci.
La meciul cu Dinamo Zagreb, Mourinho a ales să-i odihnească pe Bale şi Moura în perspectiva duelului de pe Emirates. Aceştia au intrat în repriza a doua. Ambele echipe caută să prindă un loc de Europa la finalul acestui sezon, astfel rezultatul meciului este unul important pentru ele.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Radu Drăgușin, cerut în Premier League de un club de Champions League! Anunțul presei italiene
17/11/2022 LA 14:45
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27