Înainte ca spectatorii să revină în tribune, vor avea loc câteva teste la anumite evenimente, informează The Guardian. Printre acestea se află Campionatul Mondial de snooker care va începe în direct pe Eurosport pe 31 iulie, cursa de cai Glorious Goodwood și două meciuri amicale de cricket.
Vor urma și alte evenimente teste, toate respectând măsurile de distanțare socială, cu speranța că spectatorii vor fi în siguranță și se va deschide astfel drumul pentru revenirea evenimentelor cu tribunele ocupate la toate competițiile.
”Toate aceste măsuri vor fi luate cu scopul ca spectatorii să fie în siguranță. Din octombrie intenționăm să aducem oamenii înapoi pe stadioane dar și la alte evenimente, dar aceste schimbări vor fi făcute doar dacă totul va fi în siguranță și depind de succesul acestor teste”, a declarat premierul Boris Johnson.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Anunțul a fost primit de publicul britanic cu uimire și scepticism având în vedere numărul mare de cazuri noi de coronavirus în țară. Totodată, măsura va fi primită cu brațele deschise de lumea sportului, absența spectatorilor având un impact economic important.
Guvernul britanic a informat că aceste evenimente test ”au fost selectate cu atenție pentru a reprezenta mai multe sporturi, atât care se desfășoară afară cât și înăuntru și vor fi supuse unor condiții stricte”. Aceste condiții includ ca locațiile respective să furnizeze informații privind măsurile luate pentru a evita riscul infectării cu COVID-19, un set de reguli privind comportamentul oamenilor care trebuie sfătuiți să fie responsabili.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52