Cu 3 înfrângeri în primele 4 etape, Aston Villa a devenit una dintre candidatele la retrogradare. Deși a investit masiv în vară, aproape 150 de milioane de euro, Villa trece prin momente dificile.
Căpitanul celor de la Aston Villa, Jack Grealish, a recurs la măsuri extreme pentru a-și ajuta echipa să își revină. Jucătorul care a împlinit 24 de ani în septembrie nu mai merge acasă după antrenamente!
Antrenorul celor de la Villa, Dean Smith, a făcut dezvaluirea: ”Jack se gândește doar la fotbal. Se antrenează și apoi caută o cameră unde să doarmă. Apoi se trezește și are o sesiune de antrenament la sala de forță. Așa e el.
Premier League
Grealish, despre presiunea transferului la Man City: "Este mult mai greu decât mă așteptam să fie"
25/12/2021 LA 11:24
Acesta este caracterul lui. Sunt surprins că partenera lui încă mai stă cu el. Și când merge acasă se uită la fotbal. Tot ce vrea este să devină ma bun. Sunt zile în care trebuie să-l tragi de pe terenul de antrenament pentru că încearcă să progreseze. Este un avantaj uriaș în favoarea lui.
Mai are multe de demonstrat. La meciul cu Palace a luat mingea din propria jumătate și a jucat de două ori 1-2 cu colegii și a ajuns în situație de finalizare. Ceea ce vrem este ca el să se ducă spre adversari și să le provoace probleme. Cu Tottenham jocul lui a fost mai plat. A ratat o ocazie uriașă cu Bournemouth când ar fi trebuit să se descurce mai bine. Locul lui e în Premier League, asta e clar” a spus Smith, citat de Birmingham Mail.

Recordul negativ al lui Grealish

Născut la Birmingham, Jack Grealish a început să o susțină pe Aston Villa din copilărie și a făcut primii pași la club când avea doar 6 ani. Un deceniu mai târziu, Grealish era pe bancă la o înfrângere cu Chelsea. Sezonul următor a fost împrumutat la Notts County unde a evoluat în 37 de partide, reușind 5 goluri și 7 pase de gol în acea perioadă. Debutul la Aston Villa a venit în minutul 88 al unei partide cu Manchester City de pe 7 mai 2013.
Aston Villa a retrogradat în sezonul 2015/2016 de pe ultimul loc din Premier League. Grealish a jucat în 16 partide, toate înfrângeri, un record absolut. Deși a avut oferte de la alte cluburi, Grealish a rămas la Villa care a revenit în Premier League în acest sezon. Din păcate pentru Villa, primele 2 partide au reprezentat înfrângeri iar Jack Grealish a ajuns la 20 de partide consecutive în Premier League încheiate cu eșec. Seria groaznică a fost oprită la partida cu Everton de pe propriul teren: Aston Villa a câștigat cu 2-0 grație golurilor lui Wesley, cel mai scump jucător transferat vreodată de Villa, și El Ghazi.
Premier League
"Cade doar dacă vede o umbră!" Atac dur la adresa celui mai scump transfer din Premier League
01/10/2021 LA 14:37
Premier League
Reacția dură a lui Grealish după ce a fost numit arogant: "Nu înțelegi ce se întâmplă în fotbal!"
04/09/2021 LA 11:31