Diavolii roșii au făcut progrese importante sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer ăn Premier League, iar locul doi pare să fie aproape asigurat în acest moment. În Europa, chiar dacă a fost eliminată încă din grupele Champions League, United a ajuns în finala Europa League.
Totuși, Manchester United are obiective mai mari pentru stagiunile următoare iar Bruno Fernandes va fi actorul principal.
Internaționalul portughez a fost o revelație în acest sezon, marcând 27 de goluri și având 17 assisturi în toate competițiile.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Condițiile lui Bruno Fernandes

Astfel au început negocierile pentru un nou contract al portughezului, conform The Mirror, iar jucătorul de 26 de ani ar putea avea parte de un salariu dublu, de 200.000 de lire pe săptămână.
Însă înainte să semneze, Bruno vrea să se asigure că Manchester United are intenții serioase și că echipa va cheltui așa cum trebuie în perioada de transferuri. Portughezul a ceut clubului să aducă un fundaș central care poate avansa cu mingea la picior, un viitor partener pentru Harry Maguire.
Mai mult, Bruno vrea ca United să aducă și un mijlocaș defensiv, o poziție pe care se va concentra cu sigurnață Ole Gunnar Solskjaer în această vară, mai ales că Edinson Cavani și-a prelungit contractul astfel că aducerea unui atacant nu mai este o prioritate în acest moment.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24