Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Care sunt cei doi jucători pe care Bruno Fernandes îi vrea neapărat la Manchester United

Vlad Dumitrescu

Publicat 11/05/2021 la 07:25 GMT+3

Manchester United vrea neapărat ca Bruno Fernandes să își prelungească contractul cu clubul, însă portughezul a pus o condiție înainte să își dea acordul.

Bruno Fernandes

Credit imagine: Getty Images

Diavolii roșii au făcut progrese importante sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer ăn Premier League, iar locul doi pare să fie aproape asigurat în acest moment. În Europa, chiar dacă a fost eliminată încă din grupele Champions League, United a ajuns în finala Europa League.
Totuși, Manchester United are obiective mai mari pentru stagiunile următoare iar Bruno Fernandes va fi actorul principal.
Internaționalul portughez a fost o revelație în acest sezon, marcând 27 de goluri și având 17 assisturi în toate competițiile.

Condițiile lui Bruno Fernandes

Astfel au început negocierile pentru un nou contract al portughezului, conform The Mirror, iar jucătorul de 26 de ani ar putea avea parte de un salariu dublu, de 200.000 de lire pe săptămână.
Însă înainte să semneze, Bruno vrea să se asigure că Manchester United are intenții serioase și că echipa va cheltui așa cum trebuie în perioada de transferuri. Portughezul a ceut clubului să aducă un fundaș central care poate avansa cu mingea la picior, un viitor partener pentru Harry Maguire.
Mai mult, Bruno vrea ca United să aducă și un mijlocaș defensiv, o poziție pe care se va concentra cu sigurnață Ole Gunnar Solskjaer în această vară, mai ales că Edinson Cavani și-a prelungit contractul astfel că aducerea unui atacant nu mai este o prioritate în acest moment.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo