Condițiile speciale în care jucătorii și fanii lui Liverpool vor celebra titlul obținut în acest sezon alertează forțele de ordine din oraș. Din cauza pandemiei de coronavirus, străzile din Liverpool nu vor putea fi inundate de fani așa cum s-a întâmplat în trecut la marile victorii.
Atât reprezentanții clubului cât și autoritățile locale au făcut repetate apeluri la suporteri pentru a nu ieși în stradă în această noapte din cauza pericolului de infectare cu Covid-19.
https://i.eurosport.com/2020/06/27/2840123.jpg
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 16 ORE

Poliția interzice orice sărbătorire pe străzi

Printr-un comunicat pe pagina de Twitter dedicată suporterilor lui Liverpool, Merseyside Police s-a adresat direct acestora: ”Circulă zvonuri pe rețelele de socializare cum că echipa va ieși de pe Anfield în această seară. Acest lucru 100% nu se va întâmpla. Singurul loc pentru a urmări sărbătoarea din această seară este la televizor”.
Atât Jurgen Klopp, cât și jucătorii lui Liverpool au făcut apel la fani să stea acasă pentru a nu-și pune sănătatea în pericol, iar poliția îi îndeamnă pe aceștia să asculte de sfaturile favoriților: ”Vă rugăm să ascultați sfaturile managerului și jucătorilor dvs. Este ceea ce își doresc.”.
Poliția a confirmat că este pregătită să reacționeze dacă ordinele vor fi încălcate de către fanii ”cormoranilor” și a spus că zona din jurul stadionului va fi împânzită de reprezentanți ai forțelor de ordine.
Pe fondul îngrijorării privind infectarea cu coronavirus, clubul a condamnat recent comportamentul fanilor care nu s-au putut stăpâni și au petrecut pe străzi după câștigarea Premier League.
Atât meciul dintre Liverpool și Chelsea din această seară, cât și decernarea trofeului pentru câștigarea Premier League pentru Klopp&Co va fi trasmisă în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
IERI LA 08:54
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21