Atât Everton, cât și Manchester United vin după câte 2 eșecuri consecutive și vor încerca să iasă din criză în duelul direct de pe Goodison Park de sâmbătă. După un început fulminant de sezon, echipa lui Carlo Ancelotti nu a mai câștigat de 3 etape, iar înfrângerile cu Sothampton și Newcastle au aruncat-o pe poziția a 4-a în Premier League.
La United situația este și mai delicată. "Diavolii" sunt pe un dezamăgitor loc 15 în Premier League, iar eșecul de aseară în fața turcilor de la Basaksehir din Champions League a crescut și mai mult tensiunea în cadrul clubului de pe Old Trafford. Presa britanică scrie că un eșec în fața lui Everton ar duce la demiterea lui Ole Gunar Solskjaer, astfel că se așteaptă un meci extrem de disputat.
Carlo Ancelotti a declarat că echipa sa poate profita de programul extrem de încărcat al lui United, care joacă din trei în trei zile de o bună perioadă de timp. Antrenorul italian consideră că timpul suplimentar pe care l-a avut pentru a pregăti acest meci reprezintă un mare avantaj, iar oboseala din gruparea adversă ar putea să își spună cuvântul.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
24/05/2022 LA 09:39
"Așa cum am mai spus, echipele de top au un program foarte încărcat, așa că le este foarte greu. Deci, putem profita de acest lucru, de prospețimea fizică, mai presus de toate.", a declarat Ancelotti, citat de The Mirror.

Ancelotti: "Avem un avantaj sigur pentru jocul cu United"

Totuși, Ancelotti a recunoscut că cele mai bune rezultate ale lui Everton au venit la începutul sezonului, când jucau meciuri de Cupa Ligii la mijlocul săptămânii și meciuri din Premier League în weekend. Chiar și așa, managerul italian crede că echipa sa are avantajul prospețimii fizice contra lui United: "Cred că ne-am descurcat mai bine când am avut jocuri la fiecare trei zile. Dar, din punct de vedere fizic, avem un avantaj sigur pentru jocul United."
Everton a avut un start de sezon de vis, câștigând primele șapte jocuri din toate competițiile - care au fost disputate într-un interval de doar 20 de zile. Această serie i-a dus pe cei de la Everon pe primul loc în Premier League și le-a asigurat prezența în sferturile de finală ale Cupei Ligii. Meciul dintre Everton și Manchester United va avea loc sâmbătă, 7 noiembrie, cu începere de la ora 14:30 și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39