La 60 de ani, Carlo Ancelotti n-are de gând să-și ia o pauză după ce tocmai s-a despărțit de Napoli. Italianul e aproape de o revenire spectaculoasă în Premier League, acolo unde a mai pregătit-o pe Chelsea, între 2009 și 2011.
Jurnaliștii de la Sky Sports au aflat că Ancelotti a ajuns deja la Liverpool, acolo unde a negociat preț de 4 ore preluarea lui Everton, club aflat în căutarea unei variante ideale după despărțirea de Marco Silva. Discuțiile dintre părți au decurs excelent, iar tehnicianul și-ar fi dat deja acordul pentru a prelua trupa de pe Goodison Park.
Liga
Laporta pare decis să îl dea afară pe Koeman. Cele două nume aflate pe lista de posibili înlocuitori
15/09/2021 LA 12:14
Duncan Ferguson, interimarul care o pregătește pe Everton, a scos echipa din criză și a luat 4 puncte din meciurile cu Chelsea (3-1) și Manchester United (1-1). Fost mare jucător al lui Everton, Ferguson va fi însă schimbat cu Ancelotti, un antrenor cu o experiență bogată, care a dovedit de ce e în stare în Anglia. Italianul a luat trei trofee pe banca lui Chelsea: Premier League, Cupa Angliei și Supercupa Angliei.
Everton este pe locul 16 în campionatul Angliei, cu 18 puncte acumulate în 17 etape.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58
Fotbal
FIFA, decizie dură: suspendă pentru acest weekend 11 jucători brazilieni din Premier League
08/09/2021 LA 16:19