La 60 de ani, Carlo Ancelotti n-are de gând să-și ia o pauză după ce tocmai s-a despărțit de Napoli. Italianul e aproape de o revenire spectaculoasă în Premier League, acolo unde a mai pregătit-o pe Chelsea, între 2009 și 2011.
Jurnaliștii de la Sky Sports au aflat că Ancelotti a ajuns deja la Liverpool, acolo unde a negociat preț de 4 ore preluarea lui Everton, club aflat în căutarea unei variante ideale după despărțirea de Marco Silva. Discuțiile dintre părți au decurs excelent, iar tehnicianul și-ar fi dat deja acordul pentru a prelua trupa de pe Goodison Park.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
IERI LA 06:28
Duncan Ferguson, interimarul care o pregătește pe Everton, a scos echipa din criză și a luat 4 puncte din meciurile cu Chelsea (3-1) și Manchester United (1-1). Fost mare jucător al lui Everton, Ferguson va fi însă schimbat cu Ancelotti, un antrenor cu o experiență bogată, care a dovedit de ce e în stare în Anglia. Italianul a luat trei trofee pe banca lui Chelsea: Premier League, Cupa Angliei și Supercupa Angliei.
Everton este pe locul 16 în campionatul Angliei, cu 18 puncte acumulate în 17 etape.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
E cel mai "vânat" fotbalist din Premier League! 5 echipe din Europa, pe urmele jucătorului lui Spurs
26/01/2022 LA 14:12
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28