Într-un interviu acordat pentru Everton TV, managerul de 60 de ani a vorbit despre obiectivele noului său club, alături de care speră să ajungă în UEFA Champions League:
"Sunt aici să dau tot ce am mai bun. Everton este un club cu pretenții, cu o istorie minunată și cu mulți jucători de calitate. Am venit aici ca să fac o schimbare în jocul echipei. Obiectivul principal este să fim competitivi în Premier League și să încheiem sezonul pe primele poziții. În același timp, ne propunem să avem performanțe și la nivel european. Chiar dacă nu se va întâmpla imediat, trebuie să muncim pentru asta.
Suporterii lui Everton trebuie să fie alături de echipă în continuare, la fel cum au făcut-o până acum. Cu toții ne dorim să ajungem în Champions League sau în Europa League, să ne batem cu echipele de top din fotbalul european. Repet, nu va fi deloc ușor, dar trebuie să fim uniți și să avem răbdare. Visul meu este să aduc succesul pe Goodison Park.", a spus Carlo Ancelotti, noul antrenor al lui Everton.
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
IERI LA 07:22
https://i.eurosport.com/2019/12/22/2741271.jpg

Everton nu s-a calificat niciodată în Champions League

Everton se află pe locul 15 în Premier League, cu numai cinci victorii obținute în cele 18 etape. Între poziția ocupată de Everton și primul loc care asigură prezența în cupele europene este o diferență de 9 puncte. "Caramelele" nu s-au calificat niciodată în grupele UEFA Champions League, de când competiția și-a schimbat denumirea. Everton a reușit să cucerească o singură dată în istorie un trofeu european. Se întâmpla în sezonul 1984/1985, când clubul englez câștiga finala Cupei Campionilor, împotriva lui Rapid Viena.
Everton a jucat ultima oară într-o competiție europeană în sezonul anterior, când a încheiat grupa din Europa League pe locul al treilea, în spatele celor de la Atalanta și Lyon.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11