Tehnicianul german a reușit să formeze o echipă extraordinară, plină cu jucători muncitori, talentați și însetați de succes. Printre aceștia se numără și cei 3 fotbaliști din faza ofensivă: Sadio Mane, Roberto Firmino și Mohamed Salah. Dacă Firmino se ocupă cu expedierea paselor decisive, Mane și Salah sunt specialiștii lui Liverpool din fața porții, de unde foarte rar ratează.
Cei doi atacanți de bandă au reușit să înscrie cele mai multe goluri (22) în sezonul precedent, la egalitate cu Aubameyang de la Arsenal.
Întrebat care este jucătorul său favorit dintre Salah și Mane, Jamie Carragher l-a ales pe senegalez. Apoi, fotbalistul legendar al lui Liverpool a explicat cine crede că este cel mai bun jucător al "cormoranilor" din prezent.
Premier League
Cum a evitat Sir Alex Ferguson un conflict între Ronaldo și Rooney, în perioada Manchester United
15/04/2020 LA 13:00
"Sunt un mare fan al lui Sadio Mane, el este jucătorul meu preferat de la Liverpool. Chiar dacă Virgil (n.r. - Van Dijk) este cel mai bun din lot, Mane rămâne favoritul meu.", a spus Carragher, pe contul de Instagram.

"Perioada de transferuri va fi afectată"

În același timp, Carragher și-a exprimat opinia și în contextul transferului lui Timo Werner la Liverpool, subiect discutat intens în presa britanică în ultima vreme:
"Situația în care ne aflăm acum (n.r. - generată de pandemie) va afecta perioada de transferuri din vară. Cred că transferul lui Werner va fi amânat pentru vara viitoare.", a mai explicat fostul fundaș.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51