Pogba mai are contract cu Manchester United până în vara anului 2022, dar Mino Raiola este convins că starul francez nu intenționează să semneze vreo prelungire. În aceste condiții, agentul consideră că varianta ideală pentru "diavoli" ar fi să-l vândă pe campionul mondial vara viitoare, pentru a nu-l pierde apoi gratis.
Raiola n-a ținut cont că United se pregătește pentru cel mai important meci al sezonului, împotriva lui RB Leizpig (diseară, ora 22:00), și a dezvăluit că Pogba va pleca de pe Old Trafford.
"Perioada petrecută de Paul Pogba la Manchester United s-a încheiat. Contractul său expiră în vara anului 2022, dar cred că varianta ideală, pentru ambele părți, ar fi să-l vândă anul viitor. Clubul este conștient că va risca să-l piardă gratis, având în vedere că Pogba nu intenționează să semneze prelungirea", a declarat Mino Raiola, aseară, într-un interviu acordat pentru Tutttosport.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Carragher, "săgeți" către Pogba: "E cel mai supraevaluat jucător pe care l-am văzut!"

Întreaga "telenovelă" din jurul lui Pogba l-a înfuriat pe Jamie Carragher, fostul mare jucător al lui Liverpool. Aflat ca pundit la emisiunea Monday Night Football, fostul fundaș a declarat că oficialii lui United ar trebui să fie mulțumiți că scapă de mijlocașul francez, pe care îl consideră "cel mai supraestimat jucător" pe care l-a văzut vreodată:
"Să scape de el! Am tot spus asta în ultimele 12 luni. Este cel mai supraestimat jucător pe care l-am văzut în viața mea. Cei doi (n.r. - Pogba și Mino Raiola) sunt două rușini. Raiola este cel mai bun prieten al lui Pogba. Din acest motiv, Pogba ar trebui să știe 100% ce scoate pe gură agentul său. Dacă nu este sigur, ar trebui să-l demită.
Nu știu unde va pleca, dar și Manchester United vrea să scape de el, să fim serioși. Solskjaer i-a folosit pe McTominay și Fred în fața lui. L-a utilizat pe Pogba numai când a vrut să-i odihnească pe ceilalți. A stat pe bancă o lună, deși n-a fost accidentat", a spus Carragher, pentru Football Daily.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52