Fanii, care sunt nemulțumiți de felul în care este condus clubul, au început recent să scandeze despre celebrarea morții vicepreședintelui de 48 de ani la meciuri. Woodward este văzut foarte prost de majoritatea fanilor lui United, care consideră că nu se pricepe la fotbal și singurul său obiectiv este stabilitatea financiară a clubului.
Situația s-a agravat marți noapte când un grup de fani au aruncat cu torțe în casa lui Woodward. A fost apoi postat un videoclip pe rețelele sociale cu descrierea: ”Ed Woodward va muri”.
Conform informațiilor The Guardian, nici Woodward nici familia sa nu erau acasă în momentul atacului. El este căsătorit și are două fiice.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
IERI LA 07:29
https://i.eurosport.com/2018/09/25/2426681.jpg
Manchester United a publicat imediat un comunicat prin care îi condamnă pe cei implicați și în care clubul promite că va interzice pe viață pe stadion pe cei găsiți vinovați.
”Manchester United a aflat astăzi despre incidentul la casa unuia dintre angajați. Știm că lumea fotbalului se va uni în susținere față de noi iar noi vom colabora cu poliția din Manchester pentru a identifica atacatorii. Oricine va fi găsit vinovat va fi interzis pe viață de club și va fi pus sub acuzare de poliție. Fanii au dreptul să își exprime opinia, dar punerea în pericol a vvieții cuiva este inacceptabilă”, se arată în comunicat.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52