Jurnaliștii englezi susțin că Tottenham ar putea cere 250 de milioane de lire celor de la British Airways pentru drepturile de nume ale stadionului. Numele arenei a fost ”Tottenham Hotspur Stadium” de la inaugurarea acesteia în aprilie 2019.
Conform The Athletic, președintele celor de la Spurs, Daniel Levy, plănuia să vândă numele stadionului pentru cel puțin 375 de milioane de lire înainte de pandemie.
Totuși, planul său de a-și asigura în jur de 25 de milioane de lire anual timp de 15 ani doar din această afacere a fost afectat serios de criza financiară declanșată de pandemia de coronavirus. Chiar și așa însă, suma de 250 de milioane de lire ar fi una extrem de importantă pentru bugetul lui Tottenham.
Premier League
Doi jucători de la Tottenham au fost testați pozitiv înaintea partidei cu Newcastle
16/10/2021 LA 10:02

Tottenham Hotspur Stadium ar putea deveni British Airways Stadium

British Airways este principala companie aeriană din Marea Britanie și deși a fost privatizată de guvernul britanic în 1987, compania rămâne una dintre cele mai cunoscute la nivel mondial.
Stadionul celor de la Spurs, poreclit de multe ori ”New White Hart Lane”, are o capacitate de 62.850 de locuri și este al treilea cel mai mare stadion din Anglia, fiind cel mai mare din Londra.
Tottenham continuă să plătească pentru construirea stadionului (peste un miliard de euro) iar clubului i-ar prinde bine un boost financiar în aceste momente.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Tottenham, în continuare cu gândul la Mauricio Pochettino! Nuno Espirito Santo, sub presiune
02/10/2021 LA 10:13
UEFA Europa Conference League
Echipele românilor, fără victorie în această seară în Conference League! Victorie clară pentru Spurs
30/09/2021 LA 20:58