Atacantul brazilian Willian, al cărui contract cu clubul englez de fotbal Chelsea a expirat în această vară, a semnat un contract pe trei ani cu Arsenal Londra. Mutarea brazilianului a fost catalogată drept trădare” în presa din Marea Britanie, însă tot jurnaliștii britanici au venit cu noi informații despre transferul lui Willian la Arsenal.
Potrivit acestora, Willian nu și-ar fi dorit să plece de sub comanda lui Frank Lampard, însă Chelsea nu i-a oferit contractual pe care brazilianul îl aștepta: o înțelegere pet rei ani. Atacantul ar fi fost surprins de decizia conducerii lui Chelsea de a-l lăsa să plece fără a depune niciun effort pentru a-l păstra pe Stamford Bridge. Fotbalistul de 32 de ani s-a simțit discreditat” după ce a petrecut șapte ani la echipă, transmite presa din Anglia.

"Trădarea" lui Willian, demontată

Premier League
Ralf Rangnick și-a rezolvat problemele cu viza, dar va sta în tribune la meciul cu Arsenal
ACUM 13 ORE
În ciuda faptului că Frank Lampard l-a lăudat adesea pe Willian pentru dedicarea pe care a arătat-o la echipă, șefii lui Chelsea nu au fost dispuși să poarte discuții cu brazilianul pentru extinderea contractului, astfel că acesta a luat decizia de a pleca. Totuși, înainte să ajungă sub comanda lui Mikel Arteta la Arsenal, Willian ar mai fi avut la dispoziție alte trei oferte pe masă: două din Manchester, de la City și United, și cea de-a treia din Munchen, de la Bayern.
Brazilianul a preferat să rămână în Londra, la doar câțiva kilometric distanță de fosta lui echipă. Willian a ajuns pe Stamford Bridge în 2013, atunci când a fost transferat de la Anji Mahacikala. În 7 sezoane la Chelsea, brazilianul a jucat 339 de meciuri, reușind să marcheze 63 de goluri în toate competițiile. El a marcat 11 goluri în ultimul sezon, iar cota de piață a brazilianului este de 22,5 milioane de eure, conform Transfermarkt.
Premier League
Who’s better | Marcus Rahsford-Bukayo Saka, duelul săptămânii în Premier League
ACUM O ZI
Premier League
Watford-Chelsea 1-2 | Echipa lui Thomas Tuchel rămâne pe primul loc în Premier League
IERI LA 22:03