Atacantul brazilian Willian, al cărui contract cu clubul englez de fotbal Chelsea a expirat în această vară, a semnat un contract pe trei ani cu Arsenal Londra. Mutarea brazilianului a fost catalogată drept trădare” în presa din Marea Britanie, însă tot jurnaliștii britanici au venit cu noi informații despre transferul lui Willian la Arsenal.
Potrivit acestora, Willian nu și-ar fi dorit să plece de sub comanda lui Frank Lampard, însă Chelsea nu i-a oferit contractual pe care brazilianul îl aștepta: o înțelegere pet rei ani. Atacantul ar fi fost surprins de decizia conducerii lui Chelsea de a-l lăsa să plece fără a depune niciun effort pentru a-l păstra pe Stamford Bridge. Fotbalistul de 32 de ani s-a simțit discreditat” după ce a petrecut șapte ani la echipă, transmite presa din Anglia.

"Trădarea" lui Willian, demontată

Cupa Mondială FIFA
Japonezul care nu mai vrea să audă de fotbal după eliminarea de la Cupa Mondială! "Îmi trebuie timp"
ACUM 13 ORE
În ciuda faptului că Frank Lampard l-a lăudat adesea pe Willian pentru dedicarea pe care a arătat-o la echipă, șefii lui Chelsea nu au fost dispuși să poarte discuții cu brazilianul pentru extinderea contractului, astfel că acesta a luat decizia de a pleca. Totuși, înainte să ajungă sub comanda lui Mikel Arteta la Arsenal, Willian ar mai fi avut la dispoziție alte trei oferte pe masă: două din Manchester, de la City și United, și cea de-a treia din Munchen, de la Bayern.
Brazilianul a preferat să rămână în Londra, la doar câțiva kilometric distanță de fosta lui echipă. Willian a ajuns pe Stamford Bridge în 2013, atunci când a fost transferat de la Anji Mahacikala. În 7 sezoane la Chelsea, brazilianul a jucat 339 de meciuri, reușind să marcheze 63 de goluri în toate competițiile. El a marcat 11 goluri în ultimul sezon, iar cota de piață a brazilianului este de 22,5 milioane de eure, conform Transfermarkt.
Cupa Mondială FIFA
Veste uriașă pentru fanii Braziliei! Neymar a revenit la antrenamente și ar putea juca în optimi
04/12/2022 LA 12:41
Cupa Mondială FIFA
Brazilia și Elveția, ultimele echipe calificate în optimile Cupei Mondiale! Tabloul complet
02/12/2022 LA 20:59