Sezonul 2019/2020 este unul istoric pentru Liverpool. Echipa lui Jurgen Klopp a câștigat UEFA Champions League în iunie anul trecut, iar în actuala stagiune pare de neoprit. Este pe primul loc în Premier League, cu un singur egal în 25 de partide. Salah&Co au câştigat 100 din ultimele 102 puncte puse în joc în Premier League, lucru nemaiîntâlnit la nivelul primei divizii engleze.
Adrian, portarul venit în vara trecută din postura de jucător liber de contract, a rămas fermecat de metodele lui Klopp, care, dincolo de faptul că e un tehnician fantastic, este și un motivator desăvârșit.
"Ce a realizat Jurgen aici e extraordinar. Doar uitați-vă unde suntem în clasament. E atât de ușor să lucrezi cu el. Mereu zâmbește, mereu are o dispoziție bună, te molipsește cu optimism. E managerul acestui club, dar e atât de modest, se comportă ca oricare membru din staff. Ne este atât de apropiat, iar acest lucru ne determină pe noi să credem și mai mult în el, în metodele lui. Crede în fiecare jucător, cultivă personalitatea fiecăruia și dezvoltă calitățile fiecăruia. Avem senzația de fiecare dată că tot ce are în cap, tot ceea ce gândește se transformă în realitate, funcționează", a spus portarul spaniol pentru BBC.
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM 2 ORE

Antrenamentele sub comanda lui Jurgen Klopp

Liverpool arată extrem de montată indiferent de adversar, tratând la fel o partidă cu Watford precum una cu Manchester City. "Răutatea" aceasta vine și din ședințele de pregătire desfășurate la intensitate maximă. Klopp a reușit să îi facă pe fotbaliști să înțeleagă că, dacă se pregătesc la 100%, atunci vor da un randament pe măsură în confruntările oficiale.
"Sesiunile de antrenament sunt foarte intense sub comanda lui Jurgen. Tot ceea ce face e cu pasiune maximă și ne-a insuflat și nouă aceeași atitudine. Muncim enorm la fiecare antrenament pentru că știm că modul în care ne pregătim va avea un impact direct asupra prestațiilor din teren, în timpul meciurilor", a mai spus Adrian.
Klopp anticipează lucrurile foarte bine și are o metodă impresionantă prin care ne determină să vedem lucrurile exact cum sunt ele, exact cum le vede el. Dar Jurgen nu e doar un strateg de top, ci și o persoană minunată. E cel mai bun la motivarea jucătorilor, la gestionarea relațiilor din vestiar. Simți mereu că e trup și suflet pentru echipă, e trup și suflet pentru tine, ca individualitate în cadrul formației | Adrian
Următorul meci în care "cormoranii" au ocazia să strălucească va avea loc sâmbătă. Liverpool se deplasează la Norwich, într-o partidă ce va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player, de la ora 19:30.
Premier League
Luptă dură pentru noul star al Ucrainei! Șahtior începe licitația de la 50 de milioane de euro
IERI LA 14:41
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
26/09/2022 LA 14:38