Informaţia a fost oferită de vicepreşedintele Karren Brady (foto), care a vorbit despre cât de uşor se transmite COVID-19.
"Sunt uşurată că pot să vă spun că toţi sunt într-o stare destul de bună. Familiile lor la fel. Este vorba de simptome medii, dar nu ştim încă sigur dacă au coronavirus, pentru că rezultatele testelor nu sunt gata. Vreau să le transmit tuturor să fie responsabili, pentru că acest virus se transmite foarte uşor. E nevoie doar să fii în apropierea cuiva care strănută sau tuşeşte, e suficient să dai mâna cu cineva", a spus Brady, citată de The Independent.
Presa engleză a lansat ipoteza că jucătorii lui West Ham ar fi putut lua COVID-19 la ultimul meci jucat de "ciocănari" înainte de pauza generată de criza coronavirus. Formaţia lui Moyes a mers pe Emirates, pentru confruntarea cu Arsenal, câştigată de "tunari" cu 1-0. După doar câteva zile, tehnicianul formaţiei din nordul Londrei, Mikel Arteta, a fost descoperit pozitiv la coronavirus. Se speculează că Moyes, care s-a salutat cu Arteta în două rânduri, înainte şi după partidă, le-ar fi transmis apoi virusul propriilor jucători.
UEFA Europa Conference League
FCSB a primit o ofertă pentru Cordea, după meciul cu West Ham! Răspunsul imediat al roș-albaștrilor
12/09/2022 LA 10:00
West Ham e în acest moment în carantină, iar dacă rezultatele testelor nu vor fi pozitive, planul iniţial era să reia antrenamentele pe 13 aprilie.
Cert e că Premier League nu se va relua sigur mai devreme de finalul lui aprilie, existând unele voci care susţin că sezonul se va putea disputa în condiţii fără riscuri abia din iunie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
UEFA Europa Conference League
Târnovanu a dat verdictul în cazul penalty-ului lui West Ham! Cum a simțit faza controversată
09/09/2022 LA 12:52
UEFA Europa Conference League
România a "căzut" sub Ungaria în clasamentul coeficienţilor UEFA, după rezultatele de aseară
09/09/2022 LA 11:20