Fotbalistul Cătălin Cîrjan a semnat cu echipa mare a lui Arsenal după ce a avut o evoluție impresionantă la formația under-18 a ”tunarilor”, de când a ajuns la aceasta, în vară. Cîrjan a ajuns la echipa under-18 a lui Arsenal în vară, liber de contract. Ultimul club din România pentru care a evoluat mijlocașul a fost Viitorul Domnești. La echipa de juniori a lui Arsenal, Cîrjan a avut șapte apariții și a contribuit cu trei pase decisive.
https://i.eurosport.com/2019/11/19/2719768.jpg
Arsenal a anunțat pe pagina oficială a clubului că mijlocașul a semnat cu echipa mare: ”Am vrea să îl felicităm pe Cătălin Cîrjan pentru faptul că a semnat primul său contract profesionist și abia așteptăm să îi vedem progresul. Playmaker-ul în vârstă de 17 ani a impresionat deja la debutul cu Aston Villa”. ”Sunt foarte mândru, dar acesta e doar primul pas. Voi continua să dau totul pentru a-mi îndeplini marele vis, de a juca pentru prima echipă”, a declarat Cătălin Cîrjan.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42

Fanii "Tunarilor", impresionați de talentatul junior român

Fanii ”tunarilor” au fost impresionați că jucătorul român a făcut primul pas spre echipa mare. ”Este un băiat foarte talentat. Felicitări”, a fost reacția unui suporter. ”Copilul acesta este fantastic. Iubesc felul în care joacă”, a mai scris alt fan al lui Arsenal, pe pagina de Twitter.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
17/05/2022 LA 08:03