Fotbalistul Cătălin Cîrjan a semnat cu echipa mare a lui Arsenal după ce a avut o evoluție impresionantă la formația under-18 a ”tunarilor”, de când a ajuns la aceasta, în vară. Cîrjan a ajuns la echipa under-18 a lui Arsenal în vară, liber de contract. Ultimul club din România pentru care a evoluat mijlocașul a fost Viitorul Domnești. La echipa de juniori a lui Arsenal, Cîrjan a avut șapte apariții și a contribuit cu trei pase decisive.
https://i.eurosport.com/2019/11/19/2719768.jpg
Arsenal a anunțat pe pagina oficială a clubului că mijlocașul a semnat cu echipa mare: ”Am vrea să îl felicităm pe Cătălin Cîrjan pentru faptul că a semnat primul său contract profesionist și abia așteptăm să îi vedem progresul. Playmaker-ul în vârstă de 17 ani a impresionat deja la debutul cu Aston Villa”. ”Sunt foarte mândru, dar acesta e doar primul pas. Voi continua să dau totul pentru a-mi îndeplini marele vis, de a juca pentru prima echipă”, a declarat Cătălin Cîrjan.
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
21/09/2021 LA 11:02

Fanii "Tunarilor", impresionați de talentatul junior român

Fanii ”tunarilor” au fost impresionați că jucătorul român a făcut primul pas spre echipa mare. ”Este un băiat foarte talentat. Felicitări”, a fost reacția unui suporter. ”Copilul acesta este fantastic. Iubesc felul în care joacă”, a mai scris alt fan al lui Arsenal, pe pagina de Twitter.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Două cluburi tari au pus ochii pe Bukayo Saka! Unde e dorit și cât vrea Arsenal în schimbul lui
21/09/2021 LA 07:55
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53