Cîrjan a fost chemat de Arteta la antrenamentele primei echipe a lui Arsenal în vară. Apoi, românul a fost inclus în lotul U23 al "tunarilor", de unde managerul "tunarilor" îl poate convoca oricând la prima echipă, inclusiv la meciurile din Premier League.
Mijlocașul român a impresionat la echipa de tineret de pe Emirates, motiv pentru care oficialii londonezi s-au decis să oficializeze promovarea lui la prima echipă.

Cătălin Cîrjan, promovat în mod oficial la prima echipă a lui Arsenal

Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 15 ORE
Anunțul a fost făcut în această seară de agentul său, Cătălin Sărmășan:
"Sunt fericit să confirm faptul că jucătorul Cătălin Cîrjan face acum parte în mod oficial din prima echipă a lui Arsenal. Îl așteaptă un progres uriaș în continuare. De azi, el se va antrena zilnic doar la seniori, așteptând cu încredere debutul în Premier League. Va munci din greu și își va împlini visele. Mult succes, Cătă! Sunt mândru de tine!", a scris impresarul său.
Tot în această seară, Cîrjan a postat o fotografie din timpul antrenamentului lui Arsenal, cu descrierea "Prima echipă".

CĂTĂLIN CÎRJAN, PRINTRE CEI MAI BUNI FOTBALIȘTI ROMÂNI DIN GENERAȚIA LUI

Cătălin este un mijlocaș ofensiv de creație, putând juca însă oriunde in linia mediană, de 1,74m, cu o tehnică remarcabilă, un control excelent al mingii și o abilitate excelentă de a dribla. Deține un șut bun și trage bine de la distanță cu ambele picioare, chiar dacă piciorul sau de bază este dreptul.
Este genul de jucător care poate face diferența prin goluri spectaculoase, dar, mai ales, prin pase decisive. Are o viziune deosebită asupra jocului, deși, uneori, tinde să facă exces de driblinguri, iar duelurile fizice încă îi pun probleme.
"Din prima zi în care am ajuns la academie, am știut că locul meu este aici și că acesta este clubul unde pot ajunge la cel mai înalt nivel. Am visat să joc aici încă de la vârsta de 5 ani, când purtam cu mândrie tricoul lui Thierry Henry. Sunt gata să fac totul pentru a-mi îndeplini visul", spunea Cătălin Cîrjan, cu ceva timp în urmă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Maddison, gol senzațional, după una din fazele sezonului. Reușita, anulată de VAR pentru un offside

Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
IERI LA 08:45
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
IERI LA 07:08