În prezent la echipa U18 a lui Arsenal, Cîrjan a fost comparat cu Cesc Fabregas datorită viziunii sale excelente și capacității de a expedia pase inteligente. Englezii consideră că nu va mai dura mult până când "cel mai talentat mijlocaș ofensiv de la academie" va ajunge la formația U23.
"Calitățile lui Cătălin Cîrjan sunt viteza, viziuneași pasa dintr-o singură atingere. Este de departe cel mai talentat mijlocaș ofensiv din rândul tinerilor "tunari". În decembrie 2019, Cătălin a semnat primul său contract de profesionist cu clubul. Viziunea lui Cîrjan din timpul jocului este ca a lui Cesc Fabregas. Urmăriți-l pe Cătălin Cîrjan pentru că are ce trebuie pentru a ajunge în top.", au scris englezii pe tacticalbench.com.
"Obiectivul meu principal este să fac pasul la prima echipă. Muncesc din greu pentru asta și știu că va veni ziua în care mi se va oferi șansa să fiu acolo. Nu am de gând să o ratez și de aceea pregătesc momentul respectiv în cel mai mic detaliu. De mult timp urmăresc Premier League și chiar îmi doresc să joc acolo.", spunea Cîrjan, după debutul la juniorii lui Arsenal.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

La 10 ani juca în Liga 4

Fostul decar al celor din Domnești a jucat la nivelul ligii a treia din România încă de la vârsta de 13 ani. El este dreptaci, joacă pe postul de mijlocaș ofensiv, însă poate evolua oriunde în linia mediană, lovind foarte bine mingea și cu stângul.
Interesant este că a debutat în Liga a 4-a, în echipa de seniori, pe când avea numai 10 ani. Legătura sa cu fotbalul a început încă de când avea 2 ani și mergea la meciurile echipei Sportul Studențesc, alături de fratele său mai mare.
Cătălin Cîrjan este al doilea jucător român din istorie care ajunge la Arsenal, după Vlad Dragomir, care s-a aflat la academia de pe Emirates în perioada 2015-2018.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52