Finalul aventurii lui Mesut Ozil la Arsenal nu a fost cel mai plăcut. Astăzi a fost anunțată oficial despărțirea care părea iminentă încă din urmă cu câteva luni.
Fotbalistul de 32 de ani a plecat astfel de la clubul la care a jucat în ultimii 7 ani, iar la despărțire a postat un emoționant mesaj de adio către suporteri și către club în general.
Foștii colegi din lotul tunarilor îl regretă pe Ozil, iar printre aceștia se numără și singurul român al echipei din nordul Londrei, Cătălin Cîrjan. Acesta a postat un mesaj pe Twitter pentru Ozil, alături de care nu a apucat să joace la prima echipă, dar pe care îl consideră un factor extrem de important în dezvoltarea sa ca jucător.
Premier League
Arsenal, transfer de 140 de milioane € pentru un titlu istoric. Înlocuitor pentru accidentatul Jesus
ACUM 7 ORE
"Mulțumesc, Mesut Ozil! A fost minunat să am un astfel de model aproape, care a influențat direct dezvoltarea mea pe teren! Mult succes în continuare!", a scris Cîrjan pe contul perosnal de Twitter.
Cătălin Cîrjan este un mijlocaș ofensiv român de numai 18 ani, care a ajuns la Arsenal în 2019, el fiind crescut în România la Viitorul Domnești. Deocamdată acesta nu a apucat să debuteze pentru prima echipă a tunarilor, dar este o prezență constantă la formația U23, pentru care a dat 2 goluri și un assist în cele 10 meciuri jucate în acest sezon.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2977812.jpg

Mesut Ozil va ajunge la Fenerbahce

După toate probabilitățile Mesut Ozil va semna în curând cu Fenerbahce. Presa internațională a scris că cele 2 părți au ajuns la un acord, chiar dacă turcii au serioase probleme financiare, având la activ datorii de 460 de milioane de lire.
Președintele grupării din Istanbul a apelat la suporteri, cărăra le solicită să doneze bani pentru a-i putea fi acoperit salariul lui Mesut Ozil. Acesta s-ar ridica la 3,5 milioane de £ pe an, iar contractul se va întinde pe 3 ani și jumătate. De notat că la Arsenal, mijlocașul german încasa18 milioane de £ pe an, deci undeva la 350.000 de £ săptămânal.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Gabriel Jesus a fost operat după accidentarea de la Mondial! Mesajul superb primit de la Ronaldo
ACUM 17 ORE
Cupa Mondială FIFA
Japonezul care nu mai vrea să audă de fotbal după eliminarea de la Cupa Mondială! "Îmi trebuie timp"
IERI LA 14:09