Potrivit ultimelor informații, oferite de Cadena SER, Reyes conducea cu o viteză de minimum 187 km/h în momentul în care cauciucul din spate-stânga a explodat. În același timp, se preciza faptul că același cauciuc fusese reparat cu câteva zile în urmă de vărul său, la un garaj din Merida. Inițial, știrile au informat că viteza cu care conducea Reyes era de 234 km/h.
În cele din urmă, s-a dovedit că fostul atacant spaniol mergea cu o viteză mai mică, însă îndeajuns de mare pentru ca Reyes să piardă controlul și să provoace o adevărată tragedie în momentul exploziei cauciucului. În urma accidentului, Reyes (35 ani) și vărul său Jonathan (23 ani) au decedat pe drumul A-376 din preajma orașului Alcala de Guadaira, din nordul Spaniei.
În același timp, celălalt văr al fostului jucător, Juan Manuel Calderon, a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului, în încercarea disperată de a-i scoate pe cei doi din mașina cuprinsă de flăcări.
Liga
Madridul e în doliu! Goyo Benito, unul dintre cei mai mari jucători din istoria Realului, a murit
02/04/2020 LA 12:29

Reyes, campion al Angliei cu Arsenal

Jose Antonio Reyes a fost primul jucător spaniol care a câștigat titlul în Premier League cu Arsenal, fiind o piesă importantă din primul "11" al lui Arsene Wenger în celebrul sezon "Invincibil", din 2003/2004. De asemenea, fostul atacant a câștigat un titlu de campion în Spania, în tricoul Realului și 3 trofee Europa League alături de Sevilla.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53