United a fost dezmembrată de Liverpool, 5-0, iar pentru "diavoli" viitorul nu sună deloc bine. Solskjaer a primit în continuare credit din partea conducerii, deși e limpede pentru toți specialiștii că e inferior lui Klopp, Tuchel sau Guardiola, formațiile pe care United ar trebui să le depășească pentru un nou titlu. Evident, nu se pune în acest sezon problema de câștigarea campionatului, dar nici pe termen lung lucrurile nu par să se așeze pentru gruparea din Teatrul Viselor.
Conform manchestereveningnews.com, tehnicianul norvegian a fost complet debusolat după lecția primită de la Klopp și nu a fost capabil să țină un discurs la finalul partidei, gândindu-se probabil și că va urma demiterea sa. Ronaldo a ieșit în față, ca un adevărat lider, și a încercat să sune adunarea. Pentru formația de pe Old Trafford urmează o lună teribil de grea, cu întâlniri contra lui Spurs, Atalanta, City, Chelsea și Arsenal, astfel că, dacă fotbaliștii nu își revin, sezonul poate fi compromis în totalitate.
"Ronaldo încearcă să țină vestiarul lui United unit", scriu jurnaliștii sursei citate, care punctează că fostul star al lui Real Madrid și Juventus le-a transmis coechipierilor să ridice capul, să își dorească răzbunarea acestui rezultat rușinos prin evoluții mult mai bune în partidele viitoare.
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
ACUM 8 ORE
Chiar dacă nici el nu e convins că Solskjaer e cel mai potrivit pentru postul de antrenor al lui United, CR7 le-a cerut tuturor să îl sprijine pe manager, să se comporte ca o adevărată familie. Portughezul știe că în viața oricărei echipe apar perioade de criză și, doar dacă vor rămâne uniți, pot să traverseze cu bine această perioadă dificilă.
Din câte se pare, discursul lui Ronaldo a avut darul să îi scoată pe fotbaliști din starea precară din punct de vedere mental în care se aflau, dar cum va reacționa echipa pe teren vom vedea abia sâmbătă, contra lui Tottenham (ora 19:30, Eurosport 1).
CITEȘTE ȘI:
XAVI PROVOACĂ REVOLUȚIA LA BARCELONA: I-A CERUT LUI LAPORTA 5 TRANSFERURI. PRIMUL MARE NUME PE CARE ÎL VREA

Vestiarul lui Manchester United, divizat

Ronaldo a luat atitudine pentru că a simțit că în vestiar s-au format două tabere și știe că acest lucru e extrem de periculos pentru rezultatele oricărei formații.
Deși Solskjaer are o relație bună cu majoritatea fotbaliștilor (Van de Beek e unul dintre puțini care nu îl suportă pe norvegian), după eșecul cu Leicester a existat o ședință între liderii vestiarului și conducători. Potrivit The Times, au fost discutate mai multe aspecte, cea mai controversată discuție privind banderola de căpitan. Mai mulți veterani nu îl văd pe Maguire demn să îi conducă din teren, fundașul nemeritând această distincție nici prin jocul etalat, nici prin capacitatea de a-i mobiliza și a-i susține pe fotbaliști în timpul partidelor.
Adus pentru 80 de milioane de lire de la Leicester în august 2019, fundașul englez a primit banderola de la Solskjaer după doar jumătate de an petrecut pe Old Trafford (ianuarie 2020).
Potrivit sursei citate, jucătorii îi văd mult mai îndreptățiți să aibă banderola pe braț pe De Gea - poate cel mai bun jucător al lui United în acest sezon - și pe Marcus Rashford.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Cupa Mondială FIFA
Rashford și Saka își vor revanșa! Cei doi vor executa penalty-uri pentru Anglia dacă va fi cazul
IERI LA 14:10
Cupa Mondială FIFA
Cristiano Ronaldo, în cea mai slabă echipă din faza grupelor Mondialului, alături de 4 qatarezi
IERI LA 12:38