La conferința de presă premergătoare partidei dintre Tottenham și Wolves, programată duminică, de la ora 16:00, Mourinho a vorbit la superlativ despre Klopp, care va rămâne pe Anfield încă 4 sezoane:
"Faptul că a decis să semneze prelungirea contractului înseamnă că Jurgen este cu adevărat fericit la Liverpool. Și, în același timp, înseamnă că și oficialii clubului sunt mulțumiți de prestațiile sale pe bancă. Sunt vești excelente pentru jucătorii și fanii lui Liverpool, acest lucru este evident. Relația dintre Klopp și ei este incredibilă. Premier League are nevoie de cei mai buni manageri, iar Klopp cu siguranță intră în această categorie. Sunt vești foarte bune atât pentru Liverpool, cât și pentru fotbalul din Anglia.", a spus Mourinho la conferința de presă.
https://i.eurosport.com/2019/12/13/2735894.jpg
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11

Mourinho și Klopp se vor întâlni la începutul lui 2020

Mourihno și Klopp s-au întâlnit de 10 ori în carieră, iar neamțul conduce la capitolul victoriilor. De 4 ori s-a impus managerul lui Liverpool, în timp ce tehnicianul lui Spurs a câștigat doar de 2 ori. În istoricul duelurilor dintre cei doi antrenori, alte patru partide s-au încheiat la egalitate. "Cormoranii" au câștigat cu 2-1 confruntarea din octombrie împotriva lui Tottenham, pe vremea când Pochettino se afla pe banca londonezilor. Următoarea confruntare dintre cele două echipe va fi pe 11 ianuarie, pe terenul lui Spurs.
Următorul meci al "cormoranilor" va fi împotriva celor de la Watford, sâmbătă (ora 14:30), în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1. Liverpool este lider în Premier League, cu 8 puncte în fața urmăritoarei Leicester și la 14 depărtare de campioana en-titre, Manchester City. De cealaltă parte, formația lui Mourinho, Tottenham, ocupă abia locul 7, cu 6 puncte sub TOP 4.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25