United a pierdut cu 3-1 duelul cu Chelsea, din FA Cup, iar înfrângerea i se poate imputa în bună măsură apărării. De Gea a comis o eroare decisivă la 1-0, scăpând în poartă un șut puternic, dar insuficient de bine plasat al lui Mount, în ceea ce a reprezentat probabil momentul psihologic al meciului.
Solskjaer, care de curând spusese despre goalkpeeperul iberic că e cel mai bun din lume, a admis că acesta a greșit nepermis, însă are încredere că portarul își va reveni.
"David știe că ar fi trebuit să salveze acea minge în 100 de cazuri din 100, dar acesta e fotbalul. S-a terminat, trebuie să mergem mai departe. Știu că el este un jucător extrem de puternic din punct de vedere mental", a spus tehnicianul lui United, care nu are de gând să îl treacă pe De Gea pe bancă pentru partidele decisive pentru ocuparea unui loc în TOP 4, cu West Ham și Leicester: "Bineînțeles că își va păstra postul. Am fost neînvinși timp de 19 partide și atât Sergio (n.r. Romero), cât și David au jucat foarte bine. Joi, la Palace, nu am primit gol și a reușit câteva intervenții formidabile. Știu că toată lumea va ieși pe prima pagină acum cu greșeala lui, el știe foarte bine că trebuia să fi apărat acel șut, dar acest lucru nu îi va scădea încrederea în propriile forțe".
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
ACUM 8 ORE

Phil Neville îl cere pe Henderson în primul "11" al lui United, în locul lui De Gea

Sosit în 2011 pe Old Trafford de la Atletico Madrid, De Gea a fost de 5 ori desemnat portarul anului în cel mai puternic campionat din lume.
A strâns 300 de meciuri în Premier League și de curând și-a prelungit contractul până în 2023 cu "diavolii". Cu toate acestea Phil Neville crede că ibericul și-a consumat toate "șansele" avute la United și este de părere că stafful tehnic ar trebui să mizeze din stagiunea viitoare pe tânărul Dean Henderson. Împrumutat la Sheffield United, acesta a fost în actuala stagiune unul dintre cei mai buni portari ai primei ligi engleze, alături de Pope și Alisson.
"Face greșeli incredibile, uneori e de nerecunoscut. Un De Gea în formă maximă ar fi scos toate cele trei goluri de azi. Mă îngrijorează foarte tare inconsecvența sa. Dacă un portar face una sau două greșeli, trebuie să îi dai încredere, să nu te gândești să îl schimbi. Dar la David se întâmplă să tot comită erori de ceva timp. Cred că e timpul să îl aduci înapoi pe Dean Henderson și să îi dai șansa să joace", a spus Phil Neville.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
La Liga
Atletico i-a decis viitorul lui Joao Felix! Primul club interesat de transfer și cât vor madrilenii
02/12/2022 LA 16:21
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32