Ole Gunnar Solskjaer a vorbit la conferința de presă de dinaintea partidei cu Sheffield, transmisă în direct de Eurosport duminică de la ora 18.30, despre revenirea lui Jose Mourinho în Premier League.
Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar nu voi vorbi de rău de Jose sau Mauricio. Voi începe prin a spune că e bine că s-a întors Jose, în special pentru voi și poate și pentru mine, acum puteți să scrieți despre orice altceva. Cu Mauricio este mereu trist când unul dintre colegii tăi, când un om bun își pierde slujba înainte de Crăciun, îi doresc tot binele.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42

Despre posibila venire a lui Pochettino la Man United

Solskjaer a fost întrebat și despre presiunea suplimentară asupra sa după demiterea lui Pochettino, cel care a fost dorit în trecut de Man United.
Nu mă deranjează deloc ce se spune. Am cea mai bună slujbă din lume și oricine și-ar dori o asemenea slujbă. Eu sunt concentrat pe treaba mea la Manchester United, să fac totul cât mai bine, vorbesc mereu cu Ed (Woodward, directorul general de la United) și cu patronii despre viitor, iar acest lucru nu se schimbă dacă un alt club înlocuiește managerul
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
20/05/2022 LA 10:33
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12