Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce a spus Solskjaer despre revenirea lui Mourinho în Premier League și demiterea lui Pochettino

Sebastian Ujica

Actualizat 22/11/2019 la 12:44 GMT+2

Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.

12e j. - Solskjaer : "Notre meilleure performance de la saison"

Credit imagine: Perform

Ole Gunnar Solskjaer a vorbit la conferința de presă de dinaintea partidei cu Sheffield, transmisă în direct de Eurosport duminică de la ora 18.30, despre revenirea lui Jose Mourinho în Premier League.
Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar nu voi vorbi de rău de Jose sau Mauricio. Voi începe prin a spune că e bine că s-a întors Jose, în special pentru voi și poate și pentru mine, acum puteți să scrieți despre orice altceva. Cu Mauricio este mereu trist când unul dintre colegii tăi, când un om bun își pierde slujba înainte de Crăciun, îi doresc tot binele.

Despre posibila venire a lui Pochettino la Man United

Solskjaer a fost întrebat și despre presiunea suplimentară asupra sa după demiterea lui Pochettino, cel care a fost dorit în trecut de Man United.
Nu mă deranjează deloc ce se spune. Am cea mai bună slujbă din lume și oricine și-ar dori o asemenea slujbă. Eu sunt concentrat pe treaba mea la Manchester United, să fac totul cât mai bine, vorbesc mereu cu Ed (Woodward, directorul general de la United) și cu patronii despre viitor, iar acest lucru nu se schimbă dacă un alt club înlocuiește managerul

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo