Ole Gunnar Solskjaer a vorbit la conferința de presă de dinaintea partidei cu Sheffield, transmisă în direct de Eurosport duminică de la ora 18.30, despre revenirea lui Jose Mourinho în Premier League.
Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar nu voi vorbi de rău de Jose sau Mauricio. Voi începe prin a spune că e bine că s-a întors Jose, în special pentru voi și poate și pentru mine, acum puteți să scrieți despre orice altceva. Cu Mauricio este mereu trist când unul dintre colegii tăi, când un om bun își pierde slujba înainte de Crăciun, îi doresc tot binele.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
IERI LA 15:23

Despre posibila venire a lui Pochettino la Man United

Solskjaer a fost întrebat și despre presiunea suplimentară asupra sa după demiterea lui Pochettino, cel care a fost dorit în trecut de Man United.
Nu mă deranjează deloc ce se spune. Am cea mai bună slujbă din lume și oricine și-ar dori o asemenea slujbă. Eu sunt concentrat pe treaba mea la Manchester United, să fac totul cât mai bine, vorbesc mereu cu Ed (Woodward, directorul general de la United) și cu patronii despre viitor, iar acest lucru nu se schimbă dacă un alt club înlocuiește managerul
Ligue 1
Singurul fotbalist mai trist decât Messi la PSG: "Nu mai știe să zâmbească!"
IERI LA 09:44
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
IERI LA 05:01