În ciuda problemelor de sănătate, Ferguson rămâne un apropiat al lui United, club pe care l-a făcut cel mai titrat din istoria Angliei. După stagiuni neconvingătoare, "diavolii" încep să arate din nou ca o mare echipă, fiind prima formație din istoria Premier League care reușește să câștige patru meciuri la rând la o diferență de 3 sau mai multe goluri.

Sir Alex Ferguson, impresionat de tinerii lui United

"Diavolii" au viitor, în ciuda ultimelor sezoane mai puțin reușite. În acest moment, Solskjaer are la dispoziție o serie de jucători sub 25 de ani cu un viitor glorios: Martial, Rashford, Daniel James, McTominay sau Brandon Williams.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
Dar în acest sezon alt fotbalist a acaparat privirile tuturor: Mason Greenwood, vârful de doar 18 ani. Mulți au fost de părere că United a greșit în iarnă, când nu a încercat să îl transfere pe Haaland, dar asta s-a întâmplat poate și pentru că stafful tehnic de pe Old Trafford știe că Martial, Rashford și Greenwood pot forma în curând unul dintre cele mai letale triouri de atac din fotbalul mondial. Vârful "diavolilor" a bifat deja 41 de meciuri în acest sezon, în toate competițiile. În ciuda faptului că e încă un adolescent, Greenwood a marcat nu mai puțin de 15 goluri în actuala stagiune, fie că vorbim de Premier League, Cupe sau Europa League.
"Sir Alex e încântat de modul în care Solskjaer conduce echipa și țin legătura permanent. În ultimele săptămâni au vorbit de mai multe ori. E mulțumit în special de modul în care tinerii reușesc să confirme la United. Îi place foarte mult pe Scot McTominay și Mason Greenwood. A antrenat United atât de mult timp, știe că nu e ușor să antrenezi echipa în special după o perioadă atât de lungă în care nu s-au obținut cine știe ce rezultate. De aceea e fericit pentru modul în care United s-a schimbat la față în ultima perioadă. Îl apreciază pe Ole și consideră că acesta are suficient curaj și experiență pentru a duce echipa unde îi e locul, deși a fost nevoit să ia decizii complicate", a punctat un apropiat al lui Ferguson pentru The Mirror.
Ferguson este cel mai titrat antrenor din istoria lui United și mulți îl consideră unul dintre cei mai mari tehnicieni din istoria fotbalului. A făcut din "diavoli" o formație care a dominat de o manieră categorică Premier League, dar și fotbalul european.
Cu Sir Alex la timonă, trupa de pe Old Trafford a cucerit 13 titluri de campioană și două Ligi ale Campionilor. De la plecarea sa, în 2013, clubul a fost într-o criză evidentă, nereușind să se mai lupte pentru titlu în Anglia, în ciuda investițiilor uriașe făcute.
Manchester United evoluează în această etapă pe "Teatrul Viselor" împotriva lui Southampton, într-o partidă care va putea fi urmărită luni pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847462.jpg
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Origi, spre Serie A! Dortmund ia un jucător de la City, pe modelul Sancho
23/05/2022 LA 09:58
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42