Jose Mourinho a devenit antrenorul lui Tottenham, luându-i locul lui Mauricio Pochettino. Este al treilea club antrenat de "The Special One" în Premier League după Chelsea și Manchester United.
Mourinho va avea un salariu de 15 milioane de lire la Tottenham, de 2 ori mai mult decât câștiga Pochettino. Portughezul a semnat un contract până în 2023 cu Spurs.

Ce declarat în urmă cu 4 ani

Ligue 1
"Mă simt ciudat să-l văd cu alt tricou!" Reacția lui Iniesta după despărțirea lui Messi de Barcelona
ACUM 3 ORE
Mourinho nu este pentru prima dată dorit de Tottenham. În 2007, el a fost contactat de către Daniel Levy însă a refuzat atunci. Chiar Mourinho a dezvăluit acest lucru, în 2015 înainte de finala Cupei Ligii Angliei dintre Man United și Tottenham, câștigată de United.
Da, m-au ofertat. Nu am putut să merg. Nu am putut să antrenez în Anglia timp de 2 ani. Nu puteam să accept oferta pentru că îi iubesc prea mult pe fanii lui Chelsea
Mourinho tocmai plecase de câteva luni de la Chelsea iar Spurs a încercat să-și asume clauza care îl impiedica să antreneze alt club din Anglia. Însă Mourinho a fost cel care a refuzat. La 12 ani distanță, lucrurile s-au schimbat iar Tottenham antrenată de Mourinho va juca împotriva lui Chelsea pe 22 decembrie.
Fotbal
Pochettino, pus la zid: "Ar fi o nebunie să fi vrut să îi demonstreze asta lui Messi"
ACUM 11 ORE
Ligue 1
Thierry Henry a comentat refuzul lui Messi de a da mâna cu Pochettino! De ce nu e surprins francezul
ACUM O ZI