Jose Mourinho a devenit antrenorul lui Tottenham, luându-i locul lui Mauricio Pochettino. Este al treilea club antrenat de "The Special One" în Premier League după Chelsea și Manchester United.
Mourinho va avea un salariu de 15 milioane de lire la Tottenham, de 2 ori mai mult decât câștiga Pochettino. Portughezul a semnat un contract până în 2023 cu Spurs.

Ce declarat în urmă cu 4 ani

Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
IERI LA 11:52
Mourinho nu este pentru prima dată dorit de Tottenham. În 2007, el a fost contactat de către Daniel Levy însă a refuzat atunci. Chiar Mourinho a dezvăluit acest lucru, în 2015 înainte de finala Cupei Ligii Angliei dintre Man United și Tottenham, câștigată de United.
Da, m-au ofertat. Nu am putut să merg. Nu am putut să antrenez în Anglia timp de 2 ani. Nu puteam să accept oferta pentru că îi iubesc prea mult pe fanii lui Chelsea
Mourinho tocmai plecase de câteva luni de la Chelsea iar Spurs a încercat să-și asume clauza care îl impiedica să antreneze alt club din Anglia. Însă Mourinho a fost cel care a refuzat. La 12 ani distanță, lucrurile s-au schimbat iar Tottenham antrenată de Mourinho va juca împotriva lui Chelsea pe 22 decembrie.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24