Sezonul actual era unul de tranziție pentru "albaștri", în condițiile în care FIFA le-a interzis să facă transferuri. În acest context, Abramovich a apelat la legenda Frank Lampard pentru reconstrucția echipei, iar tehnicianul a schimbat fața echipei. Antrenorul s-a bazat pe foarte mulți tineri, astfel că, pe hârtie, climatul ar fi fost unul extrem de propice pentru Pulisic. Transferat în iarnă pentru 64 de milioane de euro, yankeul a rămas la Borussia Dortmund până la finalul stagiunii. Odată sosit pe Stamford Bridge, părea să fie un om cheie în noul proiect, dar, după 4 meciuri în care a jucat, a devenit rezervă de lux.
Din câte se pare, Lampard a fost tot mai nemulțumit de modul în care a arătat Pulisic la antrenamente, astfel că, deși acesta e un jucător polivalent, nu și-a găsit locul în primul "11".
La randamentul scăzut posibil să fi contat și modul în care a fost primit americanul de 21 de ani. Obișnuit să fie vedeta echipei la Dortmund, odată sosit pe Stamford Bridge Pulisic a avut un mic șoc.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
ACUM 20 ORE
"M-am urcat în autocar, toată lumea era adormită pe jumătate. M-am dus și m-am așezat și nimeni nu m-a băgat în seamă, nimeni nu m-a remarcat, nimeni nu a spus nimic. Au fost vreo doi coechipieri care mi-au zis "salut", dar atât. Mi-am zis: "Ce Dumnezeu se întâmplă aici?". A fost ciudat, dar sunt băieți de treabă toți, mi-am dat seama ulterior", a spus Pulisic, citat de Daily Mail.
Timp de două zile, deși s-a pregătit cot la cot cu noii săi coechipieri, nimeni nu l-a băgat în seamă, lucru extrem de nociv pentru cineva nou venit, care vrea să se integreze, să simtă că face parte din grup.
"În primele două zile de antrenament am fost foarte emoționat, așa se întâmplă mereu când te duci la o echipă nouă. Mi-am dat seama că nu sunt jucătorii pe care i-am întâlnit în autocar, dar mai întâi trebuie să le câștigi respectul. Trebuie să le arăți pe teren de ce ești în stare, că ai calitate. Abia în ziua a treia, după ce am avut o ședință de pregătire foarte bună, în care am marcat, am dat pase decisive și am reușit câteva driblinguri spectaculoase, au venit la mine și am început să vorbim", a mai spus Pulisic.
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816885.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
IERI LA 15:33
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11