Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce forță are Premier League! Una dintre cele mai slabe echipe, Bournemouth, cumpără de la Dortmund

Ion Alexandru

Actualizat 18/01/2020 la 11:24 GMT+2

Lupta pentru retrogradare din Premier League este foarte încinsă, iar Bournemouth pune pe masă 15 milioane pentru unul din puști de mare viitor de la Borussia Dortmund. Mijlocașul danez Jacob Bruun Larsen este dorit de Eddie Howe.

Jacob Bruun Larsen.

Credit imagine: Getty Images

Borussia negociază cu Bournemouth de mai multe săptămâni, iar singurul aspect la care nu se înțeleg cele două echipe este faptul că nemții vor să-l trimită 6 luni împrumut pe Bruun Larsen, cu opțiune de cumpărare. Penultima clasată din Premier League, Bournemouth vrea s-a dea toate cele 15 milioane de euro acum. Bruun Larsen are doar 21 de ani și este considerat un jucător de mare viitor.
Eddie Howe

Cădere de formă

Ca și Bournemouth, Jacob Bruun Larsen a fost în cădere de formă. Danezul a jucat doar 4 meciuri în Bundesliga și a prins doar 2 partide în Champions League în tricoul Borussiei Dortmund. Bruun Larsen a fost adus în Germania la doar 16 ani, de la Lyngby, după o luptă cu Liverpool și PSV Eindhoven. În sezonul trecut, mijlocașul care a debutat în naționala mare a Danemarcei în 2019 a jucat de 28 de ori și a marcat 3 goluri.
Bournemouth a coborât pe locul 19 în Premier League după o serie de 18 meciuri cu doar 2 victorii. Băieții lui Eddie Howe au învins pe Manchester United acasă și pe Chelsea pe Stamfird Bridge, dar au pierdut în ultima etapă, 0-3 cu Watford pe teren propriu.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo