Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce le transmite Mourinho lui Vertonghen și Eriksen, aflați la un pas de a părăsi Tottenham

Vlad Dumitrescu

Actualizat 21/12/2019 la 12:34 GMT+2

Jose Mourinho dorește ca Jan Vertonghen și Christian Eriksen să își prelungească contractele cu Tottenham.

Jose Mourinho, Tottenham Hotspur

Credit imagine: Getty Images

Contractele celor doi expiră la sfârșitul sezonului iar Eriksen, în mod special, spera să părăsească echipa în vară.
Alderweireld a încheiat speculațiile privind viitorul său după ce și-a prelungit contractul cu trei ani vineri. Mourinho speră ca Vertonghen și Eriksen să îi urmeze exemplul.
Într-un interviu acordat Sky Sports, Mourinho a afirmat: ”Dacă aș fi Jan sau Christian, aș rămâne. Pentru că sunt aici de mult timp, au trăit la acest club în ultimii 4-5 ani, au făcut parte din tranziția de pe White Hart Lane la cel mai bun stadion din lume, ne gândim și la viziunea acestui club, dacă aș fi în locul lor, aș vrea să fac parte din viitorul acestui club”.
Christian Eriksen of Tottenham Hotspur celebrates scoring the winning goal with Jan Vertonghen against Hull (Getty)
Vorbind înainte de întâlnirea lui Tottenham cu fostul său club, Chelsea, Mourinho a afirmat: ”Mi-aș dori ca Jan să semneze un nou contract. Iar tot ce pot să spun este despre Christian este că îmi doresc același lucru. Mai multe nu voi comenta de el”.
”Cel mai important este ce a pus Toby (Alderweireld): ”Nu aș putea fi mai fericit nicăieri”. Este fantastic”, a continuat Mourinho.
Jose Mourinho quotes Nelson Mandela on his Manchester United experience – ‘You never lose, you win or you learn’
În ceea ce privește noul contract al lui Alderweireld, Mourinho a afirmat: ”Când am ajuns aveam trei jucători de top care ar fi putut pleca, acum avem doi în această situație. Se va ajunge la unu sau zero, nu știu sigur”.
”Sunt foarte fericit că nu au rămas tot trei. Nu cred că l-am influențat pe Toby, dar ne înțelegem bine și poate acest lucru ajută puțin, dar din punctul de vedere al negocierilor nu are legătură cu mine”, a completat portughezul.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo