Contractele celor doi expiră la sfârșitul sezonului iar Eriksen, în mod special, spera să părăsească echipa în vară.
Alderweireld a încheiat speculațiile privind viitorul său după ce și-a prelungit contractul cu trei ani vineri. Mourinho speră ca Vertonghen și Eriksen să îi urmeze exemplul.
Într-un interviu acordat Sky Sports, Mourinho a afirmat: ”Dacă aș fi Jan sau Christian, aș rămâne. Pentru că sunt aici de mult timp, au trăit la acest club în ultimii 4-5 ani, au făcut parte din tranziția de pe White Hart Lane la cel mai bun stadion din lume, ne gândim și la viziunea acestui club, dacă aș fi în locul lor, aș vrea să fac parte din viitorul acestui club”.
Premier League
Radu Drăgușin, cerut în Premier League de un club de Champions League! Anunțul presei italiene
17/11/2022 LA 14:45
https://i.eurosport.com/equinoxe/2015/05/07/1489824.jpg
Vorbind înainte de întâlnirea lui Tottenham cu fostul său club, Chelsea, Mourinho a afirmat: ”Mi-aș dori ca Jan să semneze un nou contract. Iar tot ce pot să spun este despre Christian este că îmi doresc același lucru. Mai multe nu voi comenta de el”.
”Cel mai important este ce a pus Toby (Alderweireld): ”Nu aș putea fi mai fericit nicăieri”. Este fantastic”, a continuat Mourinho.
https://i.eurosport.com/2019/12/03/2729643.png
În ceea ce privește noul contract al lui Alderweireld, Mourinho a afirmat: ”Când am ajuns aveam trei jucători de top care ar fi putut pleca, acum avem doi în această situație. Se va ajunge la unu sau zero, nu știu sigur”.
”Sunt foarte fericit că nu au rămas tot trei. Nu cred că l-am influențat pe Toby, dar ne înțelegem bine și poate acest lucru ajută puțin, dar din punctul de vedere al negocierilor nu are legătură cu mine”, a completat portughezul.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Fotbal
Antonio Conte a vorbit despre varianta prelungirii contractului cu Tottenham, scadent în iunie 2023
11/11/2022 LA 15:08