Premier League revine pe 17 iunie însă unele partide se vor disputa pe arene neutre.
Trei meciuri în care va fi implicată Liverpool se vor disputa pe arene neutre, inclusiv derby-ul cu Everton și meciul care va aduce cel mai probabil titlul pe Anfield. A fost exclusă posibilitatea ca derby-ul dintre Jurgen Klopp și Carlo Ancelotti să se dispute în Manchester.
Există de asemenea îngrijorări privind două meciuri ale celor de la Newcastle. Cele șase partide luate în vizor de poliție sunt: Manchester City - Liverpool, Manchester City - Newcastle, Manchester United - Sheffield United, Newcastle - Liverpool, Everton - Liverpool și meciul de titlu pentru Liverpool.
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM O ORĂ
La ședința de ieri a Premier League au fost aduse în discuție 12 partide pentru a fi mutate pe arene neutre, inclusiv mai multe derby-uri ale Londrei, conform Daily Mail. Cluburile implicate se așteaptă în continuare ca și aceste meciuri să fie mutate alături de cele menționate deja. Cele șase meciuri identificate deja au fost alese după consultarea cu cluburile.

Noi meciuri ar putea fi adăugate pe lista celor cu risc în Premier League

Deocamdată niciunul dintre meciurile vizate nu implică echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării, evitând astfel disputa privind arenele neutre în care echipele din subsolul clasamentului au susținut că nu este corect să își piardă avantajul de a juca acasă. Însă jurnaliștii britanici susțin că ar putea fi adaugate și alte meciuri, inclusiv din zona retrogradării, dacă în funcție de evoluția sezonului, aceste partide vor fi tensionate.
Mark Roberts de la poliția din South Yorkshire, a declarat: ”Discuțiile noastre cu Premier League au fost pozitive, ne ceoncentrăm pe a asigura sănătatea publică”.
”Drept urmare, am ajuns la un consens care are în vedere atât nevoile fotbalului cât și cele ale poliției. Majoritatea meciurilor rămase se vor juca pe stadioanele fiecărei echipe iar câteva partide vor fi disputate pe arene neutre. Nu au fost alese încă stadioanele pentru acest lucru”, a completat el.
Nu a fost decis încă unde se vor juca partidele pe arene neutre. Totul depinde de poliția locală, care trebuie să își dea acordul. Vor urma discuții în acest sens între Premier League și liderii poliției, cei care au lăudat astăzi liga engleză pentru cooperarea și contribuția la discuțiile privind securitatea.
https://i.eurosport.com/2020/05/29/2825297.jpg
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM O ZI
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
IERI LA 06:23