Accidentat cu Leeds, Harvey Elliott a fost operat şi va lipsi cel mult 6 luni din lotul lui Liverpool. Mijlocaşul e fericit că a trecut cu bine peste acest episod groaznic şi a ţinut să le împărtăşească prietenilor virtuali faptul că intervenţia chirurgicală a fost un succes.
Din păcate, un fan al lui United a dorit să devină cunoscut prin capacitatea de a face glume proaste pe seama unui om proaspăt operat, comentând la postarea lui Elliott un mesaj greu de reprodus. Elliott a fost extrem de afectat că există astfel de oameni şi nu s-a putut opri să îi dea acelui suporter o replică.
"Ce nebunie, totuşi: amîncă mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani", a scris Harvey Elliott pe o reţea de socializare, de pe patul de spital.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
ACUM 8 ORE
Evident, imaturitatea mijlocaşului şi-a spus cuvântul, fanul care a făcut acel comentariu abominabul nemeritând vreo replică.
Totuşi, de notat că replica avută de mijlocaş nu e conformă cu realitatea. Chiar dacă nu a reuşit nimic în Premier League sau Champions League, competiţiile care contează cel mai mult pentru marile echipe engleze, "diavolii" au cucerit Europa League, FA Cup, Cupa Ligii şi o Supercupă a Angliei, în ultimii 5 ani şi jumătate.
CITEŞTE ŞI
KLOPP, ÎNTREBAT DACĂ E BUCUROS CĂ RONALDO A AJUNS LA MANCHESTER UNITED. RĂSPUNSUL GERMANULUI

Elliott, mesaj suberb de susţinere pentru Strujik

Altfel, dincolo de acel comentariu neinspirat, Elliott a arătat clasă în raport cu Pascal Strujik, cel care l-a accidentat fără să vrea în duelul cu Leeds. Încă de luni dimineaţa, mijlocaşul de pe Anfield a explicat că accidentarea a fost rodul unui ghinion teribil, intrarea lui Strujik neavând vreun caracter dur.
Leeds a făcut apel, pentru ca suspendarea să fie ridicată, dar demersul nu a avut succes. "Îmi pare rău, Pascal. Cred că e greşit. Dar va trece repede, frate, şi vei fi din nou pe teren, gata să faci spectacol. Fii pozitiv", a fost mesajul impresionant al lui Elliott pentru jucătorul lui Leeds.
Liverpool debutează în noul sezon de Champions League astăzi, "cormoranii" urmând a întâlni pe Anfield pe AC Milan. E un duel care s-a consumat în ultimii 20 de ani în finala Champions League (2005 și 2007), însă acum lucrurile sunt total diferite față de echilibrul de acum 15 ani. Milan a fost mult timp în umbră în ultima perioadă, în timp ce Liverpool e una dintre cele mai în formă formații din Europa. După duelul din Ligă, Salah&Co își vor concentra atenția spre confruntarea cu Palace, de pe teren propriu, de sâmbătă.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26