Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Ce nebunie, totuşi: am încă mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Harvey Elliott

Cristian Mihală

Actualizat 15/09/2021 la 16:30 GMT+3

Harvey Elliott, puşitul accidentat al lui Liverpool, l-a ironizat pe un fan al lui United, după ce acesta făcuse un comentariu greu de reprodus la adresa accidentării sale.

Harvey Elliott

Credit imagine: Getty Images

Accidentat cu Leeds, Harvey Elliott a fost operat şi va lipsi cel mult 6 luni din lotul lui Liverpool. Mijlocaşul e fericit că a trecut cu bine peste acest episod groaznic şi a ţinut să le împărtăşească prietenilor virtuali faptul că intervenţia chirurgicală a fost un succes.
Din păcate, un fan al lui United a dorit să devină cunoscut prin capacitatea de a face glume proaste pe seama unui om proaspăt operat, comentând la postarea lui Elliott un mesaj greu de reprodus. Elliott a fost extrem de afectat că există astfel de oameni şi nu s-a putut opri să îi dea acelui suporter o replică.
"Ce nebunie, totuşi: amîncă mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani", a scris Harvey Elliott pe o reţea de socializare, de pe patul de spital.
Evident, imaturitatea mijlocaşului şi-a spus cuvântul, fanul care a făcut acel comentariu abominabul nemeritând vreo replică.
Totuşi, de notat că replica avută de mijlocaş nu e conformă cu realitatea. Chiar dacă nu a reuşit nimic în Premier League sau Champions League, competiţiile care contează cel mai mult pentru marile echipe engleze, "diavolii" au cucerit Europa League, FA Cup, Cupa Ligii şi o Supercupă a Angliei, în ultimii 5 ani şi jumătate.
CITEŞTE ŞI

Elliott, mesaj suberb de susţinere pentru Strujik

Altfel, dincolo de acel comentariu neinspirat, Elliott a arătat clasă în raport cu Pascal Strujik, cel care l-a accidentat fără să vrea în duelul cu Leeds. Încă de luni dimineaţa, mijlocaşul de pe Anfield a explicat că accidentarea a fost rodul unui ghinion teribil, intrarea lui Strujik neavând vreun caracter dur.
Leeds a făcut apel, pentru ca suspendarea să fie ridicată, dar demersul nu a avut succes. "Îmi pare rău, Pascal. Cred că e greşit. Dar va trece repede, frate, şi vei fi din nou pe teren, gata să faci spectacol. Fii pozitiv", a fost mesajul impresionant al lui Elliott pentru jucătorul lui Leeds.
Liverpool debutează în noul sezon de Champions League astăzi, "cormoranii" urmând a întâlni pe Anfield pe AC Milan. E un duel care s-a consumat în ultimii 20 de ani în finala Champions League (2005 și 2007), însă acum lucrurile sunt total diferite față de echilibrul de acum 15 ani. Milan a fost mult timp în umbră în ultima perioadă, în timp ce Liverpool e una dintre cele mai în formă formații din Europa. După duelul din Ligă, Salah&Co își vor concentra atenția spre confruntarea cu Palace, de pe teren propriu, de sâmbătă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo