Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce ochi are Klopp! Liverpool a bătut palma pentru un jucător cu un potențial enorm, iar prețul e de "dumping"

Cristian Mihală

Actualizat 09/05/2022 la 14:14 GMT+3

Liverpool este foarte aproape să îl transfere pe Calvin Ramsay, de la Aberdeen, un fundaș dreapta de mare viitor, în vârstă de 18 ani. "Cormoranii" vor plăti 4 milioane de lire pentru scoțianul care, asemenea lui Alexander-Arnold, e foarte ofensiv.

Liverpool a pierdut, în proporție mare, titlul în Premier League. Rezumatul egalului cu Spurs

După ce a dat lovitura cu Robertson, în banda stângă, Klopp e pregătit să achiziționeze un alt scoțian. De această dată e vorba de un tânăr extrem de talentat, de doar 18 ani, care să accepte statutul de rezervă a lui Alexander-Arnold, în următoarele sezoane.
Produs al lui Aberdeen, fundașul dreapta de 18 ani a "explodat" în acest sezon, când, în preliminariile Confernce League, a reușit 4 pase decisive în 6 partide jucate. Și în campionat a avut prestații excelente pentru vârsta sa, reușind 1 gol și 5 assisturi în cele 22 de meciuri jucate.
Cota lui încă e una scăzută, având în vedere vârsta și clubul de proveniență, iar Klopp vrea să beneficieze la maximum de acest lucru. Astfel, Liverpool va plăti 4 milioane de lire pentru un fotbalist cu un potențial uriaș, urmând ca Aberdeen să mai primească 2 milioane, sub formă de bonusuri, în următorii ani.
CITEȘTE ȘI:

Joe Gomez, pe picior de pleacare de la Liverpool

Această mutare înseamnă foarte probabil despărțirea de Joe Gomez, un fotbalist foarte bun, dar care nu se împacă prea bine cu statutul de rezervă.
În 2019-2020, Joe Gomez a fost folosit în 28 de partide de Klopp, iar evoluțiile au fost excelente. Trebuie spus că tânărul englez a beneficiat atunci de circumstanțe favorabile și și-a făcut loc în centrul apărării, chiar dacă la bază e fundaș dreapta. Acum, cum Matip și Konate au avut prestații senzaționale, lângă Van Dijk, Joe Gomez a devenit doar o variantă de rezervă pentru Trent Alexander-Arnold, situație pe care nu o agreează.
Gomez și-a manifestat încă din iarnă dorința de a pleca și e foarte probabil să i se permită să facă acest lucru în vară, mai ales că suma aferentă transferului lui poate fi utilizată de Klopp pentru întărirea unui post deficitar.
În ceea ce îl privește pe Calvin Ramsay, acesta pare o variantă ideală din multe puncte de vedere: nu are pretenții de titular, e un fotbalist tânăr de mare perspectivă și va avea ocazia să fie sub comanda lui Klopp de la o vârstă fragedă, ceea ce ar putea fi decisiv în dezvoltarea lui ca fotbalist. Singurul inconvenient e legat de numărul de minute, dar fără îndoială că într-un an-doi, dacă va demonstra că îi poate face concurență lui Trent, Klopp nu va ezita să le împartă minutele celor doi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo