Mason Greenwood a marcat de 16 ori în acest sezon și deși inițial era văzut ca o variantă de rezervă pentru Marcus Rashford sau Anthony Martial, jucătorul de 18 ani și-a asigurat locul de titular de la reluarea fotbalului.
Greenwood a marcat patru goluri în ultimele trei meciuri și va fi, cel mai probabil, convocat la naționala mare a Angliei de către selecționerul Gareth Southgate, cel care îl va urmări în semifinala din Cupa Angliei cu Chelsea din această seară, meci transmis în direct pe Eurosport 1 de la 20:00.
Greenwood câștiga 800 de lire pe săptămână acum 9 luni, însă adolescentul a semnat la sfârșitul anului trecut un contract nou prin care va primi 25.000 de lire săptămână. Conform Daily Mirror, Greenwood își va dubla veniturile odată cu noul contract care ia în calcul evoluțiile sale recente excelente.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 14 ORE

Greenwood a refuzat-o pe Juventus

La podcastul Talk of the Devils, creat de The Athletic, jurnalistul englez Andy Mitten a informat că Juventus îl dorea pe Greenwood iar italienii i-ar fi oferit un contract uriaș pentru a încerca să-l convingă să o părăsească pe Manchester United. Oferta a fost însă refuzată de Greenwood.
Adolescentul, fan United, consideră că Old Trafford este locul perfect în care se poate dezvolta ca jucător și va semna cel mai probabil un nou contract cu diavolii cât de curând.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31