Mason Greenwood a marcat de 16 ori în acest sezon și deși inițial era văzut ca o variantă de rezervă pentru Marcus Rashford sau Anthony Martial, jucătorul de 18 ani și-a asigurat locul de titular de la reluarea fotbalului.
Greenwood a marcat patru goluri în ultimele trei meciuri și va fi, cel mai probabil, convocat la naționala mare a Angliei de către selecționerul Gareth Southgate, cel care îl va urmări în semifinala din Cupa Angliei cu Chelsea din această seară, meci transmis în direct pe Eurosport 1 de la 20:00.
Greenwood câștiga 800 de lire pe săptămână acum 9 luni, însă adolescentul a semnat la sfârșitul anului trecut un contract nou prin care va primi 25.000 de lire săptămână. Conform Daily Mirror, Greenwood își va dubla veniturile odată cu noul contract care ia în calcul evoluțiile sale recente excelente.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Greenwood a refuzat-o pe Juventus

La podcastul Talk of the Devils, creat de The Athletic, jurnalistul englez Andy Mitten a informat că Juventus îl dorea pe Greenwood iar italienii i-ar fi oferit un contract uriaș pentru a încerca să-l convingă să o părăsească pe Manchester United. Oferta a fost însă refuzată de Greenwood.
Adolescentul, fan United, consideră că Old Trafford este locul perfect în care se poate dezvolta ca jucător și va semna cel mai probabil un nou contract cu diavolii cât de curând.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52