Un studiu publicat de The Institute for Policy Studies a dezvăluit că averea personală a lui Stan Kroenke a crescut cu 369 de milioane de euro de la începutul anului 2020.
Averea patronului lui Arsenal, în vârstă de 72 de ani, este estimată de Forbes la 9,2 milioane de euro. Prin firma sa Kroenke Sports & Entertainment (KSE), Kroenke nu deține doar Arsenal ci și Los Angeles Rams (NFL), Denver Nuggets (NBA), Colorado Avalanche (NHS) și Colorado Rapids (MLS).
Deși niciuna dintre aceste echipe nu joacă momentan iar problemele financiare aduse de pandemia de coronavirus continuă, studiul arată că averea lui Kroenke a crescut considerabil de la începutul anului. Mai mult, soția sa, Ann Walton Kroenke, cea care va moșteni imperiul Walmart, are o avere tot în creștere, cu peste 100 de milioane de euro în plus.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Arsenal a devenit primul club care a căzut de acord cu jucătorii privind scăderea salariilor, după discuții inițiale intense în care mulți jucători au refuzat tăierea salariilor. Într-un final, ei au fost de acord cu o scădere de 12% pentru următoarele 12 luni, clubul urmând să salveze în jur de 30 de milioane de euro.
S-a ajuns la un acord doar după ce antrenorul Mikel Arteta a intervenit în negocieri, sperând să convingă lotul că Arsenal are nevoie de ajutor financiar. Dacă vor ajunge în sezonul viitor de Champions League, jucătorii își vor primi banii înapoi. Arteta a fost și el de acord să i se scadă salariul cu 30%.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24