Atacantul englez în vârstă de 22 de ani, care a marcat 15 goluri în primul său sezon la echipa mare de pe Stamford Bridge, mai are doi ani de contract iar în acest moment este plătit cu 50.000 de lire pe săptămână.
Conform celor de la The Times, Abraham a așteptat să vadă ce va face Chelsea pe piața transferurilor pentru a-și decide viitorul. Însă dacă va rămâne la club, el se va folosi de contractul lui Callum Hudson-Odoi, care primește 120.000 de lire pe săptămână plus bonusuri, ca standard pentru propriile sale venituri.
Noua achiziție, Timo Werner, a ajuns la un acord pe cinci ani cu Chelsea cu un salariu de 170.000 de lire pe săptămână. Abraham, care a fost crescut de Chelsea, a avut un început de sezon excelent însă a avut parte de câteva accidentări neplăcute înainte ca fotbalul să se oprească iar numărul de goluri marcate a scăzut.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 3 ORE
Ultimul său gol a fost marcat pe 11 ianuarie împotriva celor de la Burnley iar Abraham nu a fost titular în victoria cu 3-0 a lui Chelsea la Watford de sâmbătă.

Mesajul lui Frank Lampard pentru Abraham

Lampard nu este îngrijorat de situația contractuală a lui Abraham: ”Contractul lui Tammy nu este într-o situație critică și îl voi lăsa pe el să discute cu clubul. A avut un sezon foarte bun”.
”Trebuie să se concentreze să redevină acel Tammy de la începutul sezonului când înscria regulat. Se poate vedea în atitudinea lui din timpul săptămânii, acolo vrea să ajungă”, a afirmat el.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Premier League
Haos de nedescris la Newcastle! Dwight Gayle a sărit să îl bată pe secundul lui Bruce
ACUM 4 ORE
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM 21 ORE