Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce salariu va avea Bale la Tottenham. Galezul va fi cel mai bine plătit jucător al lui Mourinho

Nicu Savin

Publicat 16/09/2020 la 15:20 GMT+3

Gareth Bale este aproape de a se întoarce la Tottenham, clubul de unde a plecat în 2013 la Real Madrid. Galezul ar urma să ajungă la formația londoneză sub formă de împrumut, iar Realul îi va achita jumătate din salariul său uriaș de 500.000 de £ pe săptămână. Chiar și așa, cei 250.000 de £ plătiți de Tottenham vor reprezenta cea mai mare sumă oferită de londonezi unui jucător.

Dacă va ajunge la Tottenham, Gareth Bale va avea cel mai mare salariu din echipă

Credit imagine: Getty Images

Deși presa internațională îl dădea ca sigur pe Bale la Manchester United, lucrurile au luat o altă întorsătură, iar galezul este aproape să revină la clubul din nordul Londrei, unde s-a remarcat în urmă cu mulți ani.
Dacă împrumutul lui Gareth Bale la Tottenham se va perfecta, galezul va deveni de departe cel mai bine plătit jucător de la formația lui Jose Mourinho. Venitul său uriaș, de 500.000 de £ pe săptămână, va fi suportat în mod egal de către Real Madrid și Tottenham, dar pentru londonezii va fi oricum un record în privința salariilor.
Galezul l-ar depăși cu mult pe Harry Kane, care este cel mai bine plătit jucător de la Tottenham în clipa de față, el încasând 200.000 de £ sptămânal. Următorul fotbalist al londonezilor în acest top este Tanguy Ndombele, care este renumerat cu 160.000 de £ pe săptămână, iar pe locul 3 este sud-coreeanul Heung Min Son, care câștigă 140.000 de £ pe săptămână.
Topul salariilor la Tottenham
  • Harry Kane: 200.000 £/săptămână
  • Tanguy Ndombele: 160.000 £/săptămână
  • Heung Min Son: 140.000 £/săptămână
  • Dele Ali: 100.000 £/săptămână
  • Hugo Lloris: 100.000 £/săptămână
Gareth Bale has refused to comment on whether he will leave Tottenham for Real Madrid this summer (PA Photos)

GARETH BALE AR PUTEA REVENI LA TOTTENHAM

În ciuda atașamentului lui Bale față de Tottenham, transferul său nu se anunță deloc simplu. Clubul londonez, patronat de Daniel Levy, nu dispune de fondurile lui Manchester United. Presa britanică susține că Real Madrid ar fi dispusă să acopere 50% din salariul astronomic al lui Bale pentru ca Tottenham să poată finaliza împrumutul.
În același timp, Daily Mail susține că Spurs ar putea forța un transfer definitiv, în care să fie inclus și Dele Alli. La ora actuală, Tottenham nu își permite să achite atât suma de transfer cerută de Real - 34 milioane de euro -, cât și salariul anual al lui Bale. Din acest motiv, londonezii ar fi dispuși să-l includă în tranzacție și pe Dele Alli, jucător cotat la 64 milioane de euro de transfermarkt.com.
Bale a mai evoluat la Tottenham timp de 6 sezoane. Starul galez a impresionat în tricoul londonezilor și a atras repede atenția celor de la Real Madrid. Spaniolii au achitat în urmă cu 7 ani suma de 101 milioane de euro - record la vremea respectivă.
Bale a marcat 56 de goluri și a oferit 58 de pase decisive pentru Tottenham în 203 de apariții.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
picture

Premier League, programul etapei a doua

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo