UEFA a anunțat astăzi că a decis amânarea Euro 2020 cu un an. Turneul final organizat în 12 țări nu se va mai disputa în perioada iunie - iulie 2020, ci un an mai târziu, pentru ca ligi interne și UEFA Champions League, respectiv Europa League, să se poată finaliza. UEFA a organizat o videoconferință cu toți cei 55 de membri la care a fost anunțată decizia.
Șeful executiv al Federației Engleze de Fotbal, Mark Bullingham, a precizat marți că prioritatea tuturor este acum ca acest sezon de Premier League să se finalizeze. De asemenea, Bullingham a confirmat că Federația Engleză de Fotbal (FA) poartă discuții cu reprezentanți ai guvernului cu privire la dificultățile financiare pe care le întâlnesc acum cluburile din Premier League.
Prioritatea tuturor este să încheiem acest sezon. Acesta este și principalul motiv pentru care EURO 2020 a fost amânat, pentru a face loc campionatelor interne. În acest momente nu știm cu exactitate ce se va întâmpla. Ne pregătim pentru orice eventualitate pentru a putea reacționa atunci când putem. Cel mai important lucru este sănătatea oamenilor. Ne gândim la orice posibilitate. Avem mai multe scenarii pregătite, dar acum există prea multe variabile de luat în calcul. Suntem conștienți că există multe cluburi afectate de aceste amânări. Purtăm discuții cu guvernul și toată familia fotbalului trebuie să se unească. În acest moment nu pot oferi detalii – Mark Bullingham, pentru Sky Sports News
Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
ACUM 21 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola îşi vede visul împlinit: ia gratis "mijlocaşul perfect", pe care îl voia de la Barcelona
ACUM 2 ORE
Premier League
Gerrard dă lovitura: împrumută unul dintre jucătorii care au ajutat-o pe Liverpool să ia titlul
ACUM 3 ORE